Samo na Crnom Jaju! Smjestite se na 2 dana/1 noć u ECO kući na imanju Šklauc u Sloveniji! Uključen buffet DORUČAK, bazen i terasa za dvoje, po super cijeni, od 762kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite mjesto za idealan obiteljski odmor? Izaberite željenu opciju: ponuda za dvoje; za dvoje s 2 djece do 5 godina i do 12 godina ili za dvoje + 2 djece iznad 12 godina, i prepustite se čarima imanja Škaluc! Kupon je iskoristiv od 01.09. do 30.09.18. i vrijedi samo PREKO TJEDNA!

Posjetite imanje Škaluc i NOVO OTVORENI BAZEN!

Na posjedu Škaluc se nalaze dva udobna drvena apartmana. 

Veći apartman može ugostiti do šest i manji do četiri osobe. 

Oba apartmana uključuju obiteljski dnevni boravak, modernu kupaonicu i veliki balkon za opuštanje u večernjim satima. 

Toplina drvenog namještaja nedvojbeno će vam omogućiti da se vi i vaša obitelj osjećate opušteno u jednostavnom ambijentu sela za vikend, tjedan ili dulje.

Doručak se služi u sobi  u prizemlju. Ista se soba pretvara u mali bar u večernjim satima, gdje Vas dva masivna drvena stola čekaju za opuštanje i druženje!

Više na : Link: https://www.facebook.com/naskaluc/

Stranica: http://www.naskaluc.si/si/


DODATNE POGODNOSTI:

20% popusta za Thermana Laško; 20% popusta na termalne kupke u Rimskim termama; 30% popusta na 2-satni najam automobila Renault Twizy; 10% popusta za drugi i treći apartman Jelen, koji ima 3 odvojene spavaće sobe; 10% popusta na svu hrane u restoranu Pavus u Taboru Laško; 50% popusta na posjet rudniku na farmi Slapšak.

Moguća doplata za organizirano jahanje na farmi Vesenjak u Laškom.

Po dogovoru možete dobiti vegetarijansku ili vegansku hranu (molimo navesti isto prilikom rezervacije).