Revolucionarno rješenje za intenzivnu njegu Vaših stopala! Nježna stopala bez grube kože uz Spa Gel Socks čarape protiv ispucalih peta s vitaminom E i mineralnim uljima za samo 49 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gel sadrži ulje jojobe, maslinovo ulje, vitamin E i ulje sjemenki grožđa. Specijalni sastojci se koriste za omekšavanje, obnavljanje i njegu suhe i grube kože. Preporučeno vrijeme upotrebe je samo 20 minuta. Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 15.10.2018.!

Spa Gel Socks čarape protiv ispucalih peta 


Oporavite svoje ispucale pete bez odlaska u salon
Riješite se grube kože bez skupih pilinga
Ublažite si bol u stopalima
Imajte stopala nježna poput svile u udobnosti svog doma

 
Konačno možete tretirati svoja gruba stopala bez odlaska u salon. Revolucionarno rješenje koje je pomoglo tisućama žena je po prvi put dostupno i u Hrvatskoj.
Spa Gel Socks s vitaminom E i mineralnim uljima nude intenzivnu njegu stopala zadržavanjem vlažnosti unutra za omekšavanje grube kože. Namijenjene su svima koji žele oporaviti ispucale pete u svom domu.

Možete ih koristiti za tretiranje žuljeva, kurjih očiju, ispucalih peta i drugih problema sa stopalima. Ove čarape su jednostavne za upotrebu i pružaju nevjerojatno olakšanje.
Posebno odabrani sastojci se koriste za hidrataciju i obnavljanje kože iznutra. Istovremeno, Spa Gel Socks će smekšati stopala i spriječiti nagomilavanje tvrde kože.  Sve što trebate učiniti je navući Spa Gel Socks 20 minuta dnevno, po mogućnosti nakon namakanja stopala u toploj vodi ili nakon tuširanja.
Recite zbogom bolnim ispucalim petama! Recite zbogom ružnim žuljevima!
Imajte stopala nježna kao u bebe u udobnosti svog doma!

Ponuda uključuje 2 gel čarape koje se mogu koristiti do 2 mjeseca.


Kako Spa Gel Socks djeluju?
Ove hidratizirajuće čarape sadrže kombinaciju ulja i vitamina E kojom njeguju kožu i obnavljaju ispucala stopala te rješavaju ostale probleme stopala. Posebno odabrani sastojci se koriste za hidrataciju i obnavljanje kože iznutra. Istovremeno, Spa Gel Socks će smekšati stopala i spriječiti nagomilavanje tvrde kože
Kad ću vidjeti prve rezultate?
Stopala će vam biti meka i osvježena već nakon prve upotrebe. Ako trebate riješiti problem ispucalih peta, moglo bi potrajati nekoliko dana, pa čak i tjedana ako je koža suviše oštećena. Zahvaljujući svojim sastojcima, Spa Gel Socks će ubrzati zacjeljivanje rana i ostalih problema sa stopalima. 

Koliko dugo ih trebam nositi?
Preporučeno vrijeme upotrebe je 20 minuta. Ako želite bolje rezultate, koristite Spa Gel Socks odmah nakon tuširanja ili kupanja dok je koža vlažna. To će ubrzati djelovanje aktivnih sastojaka. Kombiniranje s losionom ili kremom će također dati bolji efekt i brže rezultate. Nakon svake upotrebe, izvrnite ih i isperite vodom i nježnim sapunom i ostavite da se osuše. 

Koje sastojke sadrži gel?
Gel sadrži ulje jojobe, maslinovo ulje, vitamin E i ulje sjemenki grožđa. Ovi specijalno probrani sastojci se koriste za omekšavanje, obnavljanje i njegu suhe i grube kože. 

Mogu li ih koristiti ako imam dijabetes ili artritis?
Da, posebno se i preporučuje koristiti Spa Gel Socks ako bolujete od dijabetesa ili neke druge bolesti koja uzrokuje slabu cirkulaciju u stopalima. Jedinstvena kombinacija vitamina E i mineralnih ulja pruža dubinsko i stalno omekšavanje i hidrataciju tvrde i suhe kože. 

Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi cca 35 kn.