Uz Glitter&Glam u Zagrebu Vaš koža je glatka i nježna! Depilacija voskom i za najosjetljiviju kožu uz zone potkoljenice, natkoljenice, bikini + pazusi za samo 119 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i 1 dolazak. Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! Kupon se može iskoristiti do 15.10.2018.


O salonu Glitter&glam

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku.
U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži.
Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije.
Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija.
U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i anticelulitnu masažu; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije.
Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora.
Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.

Zone bikini i pazusi depiliraju se: Jax Wax Australia voskom
 
Jax Wax vosak spaja najbolje od svih vrsta depilacije. Nanosi se na kožu u tekućem stanju poput običnog voska, ugodne temperature, bez neželjenog čupanja. Prilikom hlađenja, vosak postaje tvrd, te ga bez dodatnih trakica, brzim potezom uklonimo sa kože, skupa sa neželjeni dlačicama. Zbog posebnog ulja koje se nanosi prije depilacije, vosak ne prijanja na kožu, već samo na dlačice, te se time spriječava iritacija, crvenilo, osip i urasle dlake, a bol je minimalna. Iz tog razloga mogu ga koristiti i osobe osjetljive kože. 

Jax Wax preporuča se za depilaciju osjetljivijih područja tijela - lica (obrve, nausnice, brada, zalisci), pazuha, te prepona (bikini zona i brazilska depilacija).