Luda rujanska zabava za dvoje u Gornjoj Stubici! 09./10.09. rezervirajte za Hotel&Restoran Puntar - 2 dana/ 1 noć sa polupansionom + karte za kupanje u Stubakima + Puntarovo 2018., samo 429 kn !

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel i restoran Puntar savršeno je mjesto za okupljanje, druženje i opuštanje uz ukusnu hranu domaće i internacionalne kuhinje! Ponuda uključuje 1 noćenje sa polupansionom + 2 karte za cjelodnevno kupanje i posjet nevjerojatnom svijetu sauna u Stubakima!Ponuda je iskoristiva 09.-10.09.2018.

Hotel&restoran Puntar

U samom srcu prelijepog Hrvatskog zagorja, u neposrednoj blizini sjevernih obronaka Medvednice smjestila se Gornja Stubica, grad koji u sebi skriva živopisan Hotel & restoran Puntar.

Restoran, otvoren davne 1972., dugi niz godina zadovoljava različite ukuse nezasitnih gostiju najboljim gurmanskim specijalitetima uz maksimalnu gostoljubivost. U restoranu se osjeća pravi gurmanski doživljaj, nudi se širok spektar jela, počevši od zagorskih specijaliteta, pa sve do internacionalnih. U restoran je moguće smjestiti čak 170 osoba, prostire se na dvije zatvorene terase, dvije sale, a gosti se mogu okrijepiti i na prostoru oko šanka.

Savršeno mjesto za okupljanje, druženje i opuštanje uz ukusnu hranu domaće i internacionalne kuhinje

Nešto kasnije, 2008. godine otvoren je i hotel Puntar koji je rezultat kvalitetne ponude i usluge zbog kojih je došlo do daljnjih ulaganja i mogućnosti otvaranja ovog smještajnog objekta. Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice, nalazi se tik do restorana, a svojim gostima nudi jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe uređene i namještene po visokim standardima. 

Bilo da se radi o turistima ili poslovnih ljudima, hotel je omiljen i često posjećen zbog vrlo povoljnih cijena u odnosu na kvalitetu i odličnost uređenja, opremljenosti i ponude

Dodatna mogućnost koja krasi ukupnu ponudu ovog hotela i čini ju još poželjnijom je sve popularniji Wellness & Spa koji posjetiteljima omogućuje da začine svoj boravak. 

Svoj boravak u hotelu posjetitelji mogu upotpuniti šetnjom do spomen parka Rudolfu Perešinu i saznati nešto o legendarnom hrvatskom pilotu. Ostale zanimljivosti koje možete pogledati u blizini hotela su: župna crkva svetog Jurja, Gupčeva lipa, dvorac Oršić, najveće Marijansko svetište u Hrvatskoj - Marija Bistrica kao i mnogobrojni rekreativni i kulturni objekti.

Hotel je omiljen i često posijećen zbog vrlo povoljnih cijena u odnosu na kvalitetu i odličnost uređenja, opremljenost i ponude.

PUNTAROVO 2018

Čast nam je pozvati vas na Puntarovo koje će se ove godine održati 09.09. s početkom u 10:00 h!  Pitate se zašto nedjelja i zašto već od 10:00 h? 

Puntarovo je zamišljeno da postane tradicionalno okupljanje u centru lijepe naše Gornje Stubice, pod šatorom a odmah ispod izloženog aviona kao spomena na našeg ratnog heroja Gornjostubičanca Rudija Perešina.
Taj dan zamišljen je da svi vi, dosadašnji, trenutni i budući gosti samostalno ili sa svojim obiteljima provedete nedjeljno popodne kod nas, slušate odličnu muziku (FOOTLOOSE BAND I NOĆNI ŽIVOT), pijete finu kapljicu te gurmanski uživate uz jela iz naše široke ponude!

Očekuje vas: 

- Živa muzika
- Sadržaj za djecu i mlade
-  Kokice
- Tradicionalni suveniri
- Fina klopa
- Raznovrsno piće
- Šator
- Ljubazno osoblje i još mnoštvo toga...

Zašto traje do 22:00 h? Da nakon odlično provedenog dana svi se ne prekasno ali sigurno uputite svojim kućama kako bi mogli odmorni krenuti u radni ponedjeljak!