Odmor na Makarskoj rivijeri više je nego pristupačan! Prekrasna Promajna na 5 dana/4 noćenja s polupansionom za dvoje u Villi Šutić nadomak mora uz besplatan WI-FI, parking...samo 1999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte idiličan kutak za ljetni odmor i ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ljetovanje! Kupon za ponudu vrijedi do 01.10.18.


VILLA ŠUTIĆ

Nadomak mora, sa svojom ponudom apartmana i soba, Villa Šutić nudi odmor prožet prirodom i tišinom. Sa svojim brojnim specifičnostima zadovoljiti će zahtjeve za idealnim odmorom i onim najzahtjevnijim. Na ograđenom privatnom posjedu nalazi se Villa sa 28 smještajnih jedinica i 25 mjesta za parkiranje. Unutar objekta također nalazi se restoran te smo u mogućnosti primiti do 80 gostiju u zimskom periodu i do 100 u ljetnom periodu.Od mora smo udaljeni oko 250 metara, maksimalno 5 minute lagane šetnje. 


Villa Šutić nudi posebnu pogodnost za goste željne odmora, mira i tišine! Posjetite naše malo mjesto Promajna, šetajte kroz borovu šumu pored mora, vozite bicikl ili lovite ribu! 200m do plaže! Lijepi i potpuno opremljeni apartmani i sobe za 2-7 osoba, terase s pogledom na more, sa odvojenim spavaćim sobama!


PROMAJNA

Promajna je savršeno mjesto za miran odmor, mjesto posebno pogodno za obitelji sa malom djecom zbog prekrasne plaže oko koje se razvilo naselje. U Promajni se nalazi prekrasna bijela šljunčana plaža kao i nekoliko restorana, pizzeria, bistroa i kafića, dućani i pošta, ukratko sve što je potrebno za nezaboravni odmor.

Obavezno provjeriti raspoloživost sobe prije kupnje na mail aleksandrauti@yahoo.com ili na 099/2671 917, uz KOD kupona po primitku kupona.