Postignite zavidnu liniju uz Vaše Crno Jaje i Centar zdravlja i ljepote Mia iz Splita! Paket 10 tretmana: 5x maderoterapija i 5x limfnih drenaža na 73% popusta, samo 449kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U paket Centra zdravlja i ljepote Mia iz Splita uključeno je 10 tretmana: 5 x maderoterapija masaža po 30 minuta, 5 x limfnih drenaža po 30 minuta. Kupon se može iskoristiti do 25.10.2018.!

Maderoterapijom (poznatijom kao masaža -rolling pin metoda/drveni roler). 

Svaka masaža u trajanju 30 minuta.

Potpuno je bezbolna i neinvazivna te uklanjanja masne naslage i celulit.

Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. 

Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. 

Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. 

Prednosti: 

✔️ Maderoterapiju možemo primjenjivati na području nogu, trbuha, leđa i ruku

✔️ Preporuča se kod klijenata sa usporenim metabolizmom

✔️ Stimulira limfnu drenažu

✔️ Rezultat je vidljiv već na trećem tretmanu.

Također, razbijaju se džepovi tvrdokornog celulita!


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 

Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!