Last minute za uživanje u čarobnoj Podgori! Uz Panturist krenite na odmor u hotelu Podgorka 2*, paviljon LOVOR na 8 dana/7 noćenja s polupansionom za 989 kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo u periodu od 25.08. do 22.09.2018., ovisno o opciji! Smjestite se u hotelu Podgorka 2* koji je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Položaj / osnovne informacije: 

Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Paviljon Lovor se nalazi  je smješten iznad glavne zgrade hotela, dijeli ih cca 90 stepenica. Kao takav nije pogodan za osobe s invaliditetom i slabo pokretne osobe. 


Plaža: direktno na predivnoj šljunčanoj plaži uz gradsku promenadu. 

Hotelski sadržaji (nalaze se u glavnoj zgradi hotela): recepcija, buffet restoran, a la carte restoran Riva, Cocatail bar sa živom glazbom, mjenjačnica, besplatan WIFI pristup internetu u lobby-u, parking (doplata 50 kn/dan na recepciji), sef na recepciji (doplata 10 kn/dan na recepciji), TV salon, kućni ljubimci nisu mogući.


Zabavni i sportski sadržaji: ležaljke i suncobrani dostupni gostima hotela, tuševi i kabine za presvlačenje, wellness i fitness u hotelu Medora Auri 4* (uz doplatu), bar na plaži, razni programi vježbanja na plaži, raznovrsni izbor izleta i aktivnosti u okolici za sve uzraste i razne akivnosti, sportska ponuda u blizini hotela (uz doplatu), tenis tereni, sportovi na vodi- ronjenje, jedrenje, jedrenje na dasci, parasailing, banana brod, pedaline, sandoline, motorni čamac, jedrenjak, čamac na vesla, vodeni tobogan. 


Sobe: skromno opremljene, telefon, tuš/kada/WC. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne su bez balkona. Pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje i primjeren je samo za djecu do 11,99 god.

Prehrana: bogat buffet doručak i večera.