Vrijeme je za jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba prema gradiću na jugu Venecijanske lagune - Chioggia, a posjetite i Muzej cipela 06.10.2018. uz turističkog pratitelja...239kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Kupon vrijedi isključivo za termin: 06.10.2018. - GARANTIRANO!

PROGRAM PUTOVANJA: 6. listopada 2018. / subota

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje Slovenijom i Italijom u pravcu Venecije i grada Chioggie.
Chioggia je gradić smješten na jugu Venecijanske lagune i udaljen 50-ak kilometara od svoje daleko veće i poznatije sestre, Venecije. Grad u svojim zapisima spominje već Plinije, a u povijesti je poznat kao grad solana i grad ribara. S punim se pravom može reći da je grad Venecija u malom sa svojim kaletama i kanalima od kojih je najveći i najpoznatiji kanal Vena.


Razgled grada u pratnji pratitelja putovanja: CORSO DEL POPOLO – KATEDRALA SANTA MARIA ASSUNTA – PORTA GARIBALDI – CRKVA SAN MARTINO – GRADSKA VIJEĆNICA – PALAZZO GRANAIO – ZVONIK I CRKVA SAN ANDREA.
Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. U dogovoreno vrijeme odlazak prema mjestu Stra koje se nalazi između Padove i Venecije, a nekad je bilo poznato kao ljetovalište venecijanskih aristokrata.


Posjet MUZEJU CIPELA koji se nalazi u vili Foscarini – Rossi. Muzej je u vlasništvu obitelji Rossi, vlasnika modne kuće Rossimonda. U njemu je svoj dom našlo preko 1500 modela. Izložene su cipele nastale od 1947. do danas, a neki od poznatijih dizajnera, čije radove imate prilike vidjeti, su Fendi, Givenchy, Vera Wang...
Polazak prema Zagrebu predviđen je nakon razgleda muzeja. Uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.