Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! Postinite blistavu i meku kožu uz 2 tretmana ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA LICA PROSKIN za samo 169 kuna u No+Vello estetskom centru Velika Gorica!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za grad Veliku Goricu! Ultrazvučno čišćenje PROSKIN za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom salonu NO+VELLO! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2018.

ULTRAZVUČNO ČIŠČENJE LICA PROSKIN

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.

Efekti ultrazvuka u kombinaciji s galvanskom energijom:

dubinsko čišćenje pora; temeljit piling bez oštećenja i crvenila; uklanjanje mrtvih stanica kože i ostale nečistoće; detoksikacija kože; stimulacija proizvodnje kolagena i elastina; omogućuje bolje upijanje kozmetičkih proizvoda; uklanjanje mitesera; poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe; mikromasaža; poticanje stvaranja novih stanica; također pogodan za vrlo osjetljivu kožu; smanjuje bore i linije.