Birajte ljeto na predivnom Murteru uz 3 noćenja, 4 noćenja ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Colentum uz korištenje vanjskog bazena s morskom vodom, ležaljki...od 1999kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena s morskom vodom, ležaljki i suncobrana uz bazen; besplatan WiFi(dostupan u javnim prostorijama)! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 25.08.18. do 09.09.18.(odjava iz hotela 09.09.18.)!

O hotelu Colentum

Utemeljen je 1968.g. u Murteru. Smješten na čuvenoj plaži Slanica s pogledom na Kornate. Oduševljava skladom i ljepotom.
Hotel Colentum oduvijek je bio omiljeno odredište ljubitelja kvalitetnog, sadržajnog i udobnog odmora u netaknutoj prirodi daleko od urbanog kaosa.
Smješten na Murteru, čarobnom dragulju hrvatskog Jadrana, u predvorju kornatskog otočja, na obali murterskog mora, hotel Colentum se odlikuje posebnim ugođajem koji mu daje nadaleko poznata plaža Slanica, borova šuma, bistro more, pjeskovito dno. 


Uz takav ugođaj Colentum tradicionalno nudi visokokvalitetne usluge smještaja, kao i čitavu paletu ostalih usluga koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. 
Colentum ne čine samo sobe i restorani već Murtersko more i Kornati, čija je on poveznica s ostatkom svijeta. Uživati možete u moru i suncu, na pjeskovitoj plaži uz hotel, kao i na skrovitim kamenim pločama intimnih plaža ili pokraj hotelskog bazena. 


Povijest hotela seže u 30-te godine prošlog stoljeća, kada je u uvali Slanica sagrađen prvi objekt namijenjen komercijalnom turizmu. 
Današnji hotel, koji nosi naziv drevnog antičkog naselja, svojom se arhitekturom savršeno uklopio u dalmatinski krajobraz. Ima ukupno 98 soba i nekoliko terasa s pogledom na kornatsko otočje i široko morsko prostranstvo. 
Hotel je otvoren od travnja do rujna, a na Vama je da se opustite i uljuljate u ovu magičnu priču. 

 
SOBE

Ostavi uspomenu skrivenu u sobi s pogledom na Kornate

Hotel raspolaže s ukupno 98 klimatiziranih soba, od kojih 71 gleda na stranu mora, a ostalih 27 na stranu parka.


PLAŽE

Od skrovitih, intimnih plaža odšetajte u vrući ljetni ritam dinamičnih plažnih okupljališta

Iako relativno malen, otok Murter obiluje raznovrsnim plažama položenim u brojnim pitoresknim uvalama duž cijele obalne crte otoka. Najpoznatije murterske plaže smještene su na južnom dijelu otoka, okrenute su prema kornatskom arhipelagu i zaštićene su od bure. Neke su plitke i pjeskovite, neke šljunčane, a neke stjenovite sa kamenim pločama za sunčanje. Zbog osebujnosti i ljepote, neodoljive draži i prisnosti u nedoumici ste koju izabrati i prisvojiti.