Završite ljeto uz predivne prizore šarmantnog Vinjerca na 3 dana/2 noćenja s uslugom doručka u studio ili grand apartmanu Tamarix za 2 ili 4 osobe uz besplatan WiFi i parking već od 989 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Početak ljeta u čarobnoj priči Vinjerca i Tamarix apartmana na 2 ili 5 noćenja za 2 ili 4 osobe! Kupon vrijedi do 20.10.18.!

Doživite Vinjerac, Oaza Mira i Odmora

Aparthotel Tamarix se smjestio u oazi mira i tišine, samo 3 metara od mora, a 20 metara od šljunčane plaže - u najinteresantnijem mjestu na srednjem Jadranu - Vinjercu. U Vinjercu zimi žive samo  lokalni stanovnici dok ga ljeti posjeti puno putnika i turista koji su fascinirani njegovom ljepotom te ga nazivaju „mali raj“.


Tamarix je obnovljeni hotel s komfornim apartmanima, što je prekretnica u turističkoj ponudi Vinjerca.

Novobnovljen aparthotel svojim gostima nudi 12 moderno uređenih apartmana, u staroj zaštićenoj jezgri mjesta, s prekrasnim pogledom na more. U Tamarix hotelu svaki posjetitelj ima svoje mjesto jer je i orijentiran na goste koji traže originalan i prirodan odmor. Gostima je osiguran parking i vez za brod. 

Vrijeme je da započnete svoj odmor i budete dio naše čarobne priče!


STUDIO APARTMAN ZA 2 OSOBE: moderan apartman za 2 osobe, veličine 30 m2.

Sastoji se od: dnevno spavaće sobe s krevetom za 2 osobe, kutom za kuhanje (potpuno opremljena kuhinja) i prostorom za ručavanje, kupaonica s wc-om (sušilo za kosu, osnovne higijenske potrepštine), sat-tv, wifi, klima, sef, pogled na more.
   
Apartman je djelomično prilagođeni za invalide. Dodatni krevet ili dječji krevet uz najavu. Dnevno održavanje i čišćenje apartmana.


GRAND APARTMAN ZA 4 OSOBE: grand apartman za 4 osobe, 45 m2.

Sastoji se od: dvokrevetna soba, dnevni boravak s krevetom za 2 osobe, kutom za kuhanje (potpuno opremljena kuhinja) i prostorom za ručavanje, kupaonica s wc-om (sušilo za kosu, osnovne higijenske potrepštine), sat-tv, wifi, klima, sef, pogled na more.
   
Apartman je djelomično prilagođeni za invalide. Dodatni krevet ili dječji krevet uz najavu. Dnevno održavanje i čišćenje apartmana.