Najbolja zabava je u Vodicama! 3 dana/2 noćenja u Pansionu Makina uz večeru 01.09.18. u konobi Makina i koncert klape Iskon u noćnom klubu za dvoje uz djecu do 6 godina gratis...625 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršena ponuda za početak rujna koji ostaje u pamćenju! Odmorite u Vodicama uz melodije klape Iskon! Popusti za djecu: djeca do 6 godina GRATIS na pomoćnom ležaju! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 31.08.18. do 02.09.18.!

PANSION MAKINA

Pansion Makina nudi proširene smještajne kapacitete i moderno uređene sobe. Uživajte dok odsjedate kod nas.


SOBE
Smješteni u srcu Vodica, na dohvat ruke svim atraktivnim sadržajima i događajima, tijekom boravka u sobama „Makina“ možete doživjeti svu draž odmora u Vodicama.
Ujutro uživajte u doručku na terasi s pogledom na vodičku marinu, poslijepodne lagano odšetajte do obližnje plaže, a navečer se slobodno prepustite noćnom životu Vodica bez razmišljanja o prijevozu doma.
Sobe “Makina” odmor s pogledom na vodičku marinu!


Konoba Makina

Konoba Makina je zasigurno jedno od nezaobilaznih mjesta za sve one koji ljeto provode u Vodicama, a svojom atraktivnom ponudom, lokacijom i izgledom privlači goste.
Sigurni smo da dugi niz godina nismo razočarali svoje goste, kako gastro ponudom tako i ludim provodom do ranih jutarnjih sati. Nakon dobre spize u samoj Konobi, očekuju vas mnoga osvježenja na šankovima Makina cocktail bara.
Za naše goste smo pripremili jos mnoga iznenađenja za ovu sezonu, sigurni smo da nitko neće biti razočaran!


Nije važno jeste li ljubitelj mesa ili ribe, želite li bogat objed, ukusan snack ili tek uživanje u atmosferi uz pokoji pikantni zalogaj i gutljaj vrhunskog vina, u jelovniku Makine ćete pronaći nešto po svom guštu. Svakodnevno nudimo preko pedeset različitih ribljih i mesnih jela. Od tjestenina, rižota i pizze, pa sve do nadaleko čuvene peke „Makina“ u kojoj se miješaju svi mirisi i okusi tradicionalne dalmatinske kuhinje.


Caffe bar / Night bar „Makina“ nalazi se u samom središtu ljetnog društvenog života Vodica. Svojim smještajem, veličinom i atraktivnim uređenjem, caffe bar konobe Makina vrlo brzo je osvojio simpatije Vodičana i gostiju našeg mista.
Jutarnja kava u blizini mora, s pogledom na vodičku marinu, poslijepodnevno druženje s dragim prijateljima u središtu mista i ludi noćni provod uz atraktivnu glazbu DJ-a i nastupe bendova uživo.


U svakom slučaju, u svakoj prigodi, u svako doba dana
– caffe bar / night bar “Makina”.