Otpratite ljeto uz vrhunsku ALL INCLUSIVE uslugu jedinstvenog Waterman Svpetrvs Resorta! 2 dana/1 noćenje uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija, fitnessa, sportskih terena...za dvoje od 849kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte otočki način života, čudesnu prirodu i bogate sadržaje Waterman Svpetrvs Resorta! U 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih: jedno dijete do 12 godina gratis! Kupon za ponudu vrijedi do 09.09.18.

Waterman Svpetrvs Resort u Supetru na otoku Braču

Waterman Svpetrvs Resort mirno je turističko naselje smješteno direktno uz plažu. Sastoji se od više objekata s moderno uređenim sobama, restoranima i barovima koji služe domaće i međunarodne specijalitete, dječjih igrališta, bazena, spa i wellnessa. S raznolikim izborom sadržaja, pravi je izbor za sve one željne zabave i opuštanja!


Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, sat TV, kupatilo sa tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Superior room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

  • ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera; prva usluga je večera.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, mini club tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.


Doživite jedinstven život na otoku i obuhvatite sve njegove vrline

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

Od istaknutih sadržaja vrijedi spomenuti 6 teniskih terena, 7 unutarnjih i vanjskih bazena, sauna, jacuzzi i Island SPA centar s tretmanima koji konačno pomlađuju vaše tijelo i um kao zasluženu nagradu nakon vježbanja i drugih aktivnosti.

Supetar je idealno mjesto za odmor, bilo da putujete sami, s prijateljima ili obitelji. To je prilika da zaista živite otočki način života okružen čudesnom prirodom.


SUPETAR

Smješten na sjevernoj strani otoka Brača; s pogledom na Split i povezan s redovitim trajektnim linijama (50 min); turističko, gospodarsko i kulturno središte otoka Brača; dom za 4000 stanovnika; pješačka udaljenost do trgovina, restorana, zdravstvenih usluga i banaka. Okruženje: prekrasna priroda sa borovima i maslinama, šljunčane plaže, čisto more...
Velika polazna točka za istraživanje Jadrana!


PRIJE KUPNJE KUPONA OBAVEZNO PROVJERITI RASPOLOŽIVOST NA TEL. 021/640-253 ILI MAIL sales@watermanresorts.com!