Spas za kožu lica nakon ljeta donosi Vam Adivas salon u Zagrebu! Vratite sjaj svom licu sa 4 ili 5 vrhunska tretmana u Adivas salonu već od 119 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda od 4 tretmana za 119 kn sadrži sljedeće tretmane: BI polarna bio stimulacija, 5-polarna radio frekvencija sa hladnim diodnim laserom, masaža lica i ampula hijalurona! Ponuda od 5 tretmana za 159 kn sadrži: Dijamantnu mikrodermoabraziju, BI polarna bio stimulacija, 5-polarna radio frekvencija sa hladnim diodnim laserom, masaža lica i ampula hijalurona! Rok iskoristivosti kupona je 24.10.2018.


DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA je nekirurški zahvat na koži. Postupak se izvodi pomoću sterilnih dijamantnih nastavaka za kožu u više veličina, koji su prilagođeni veličini tretirane površine. Uređaj radi kombinaciju eksfolijacije i vakumske stimulacije. Tretmani dijamantnom mikrodermoabrazijom poboljšavaju kompletan izgleda kože. Uklanjanjem vanjskog sloja mrtvih stanica ( epidermisa ) uklanjaju se ( liječe ) razna stanja kože kao što su akne, ožiljci, ublažavaju strije i pigmentacijske mrlje te pomlađuje koža. Naš uređaj ima čak 9 dijamantnih nastavaka različite veličine, za različite tipove i problematike kože i daje mogućnost tretiranja kože lice i tijela. Nakon tretmana koža je čvršća, svježija te vidljivo poboljšana. Odmah nakon tretmana možete osjetiti da je koža znatno mekša i glađa. Tretmani nisu bolni, nema iritacija a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

BI POLARNA BIO STIMULACIJA ili elektrostimulacija je zapravo aparativna gimnastika lica koja radi na principu elektrostimulacije mišića, kojom potičemo mišiće lica na rad. Mišići lica se sa godinama opuštaju a lice djeluje opuštenije i umornije jer koža gubi čvrstoću zbog atrofije mišića. Kad se mišići rastegnu, rasteže se i koža koja ih prati jer se prilagođava mišićima i tada dolazi do boranja kože. U održavanju mladolikog izgleda lica, osim potrebe tretiranja same kože, bitno je održavati i tonus mišića. Ovim tretmanom se stimulira napetost mišića, povećava postupno uklanjanje bora, sprječava starenje kože, vraća elastičnost kože i poboljšava cjelokupni izgled lica. Tretman se ne odnosi samo na ljepotu, nego i na zdravlje jer se stimuliraju akupunkturne točke, radi se drenaža lica, poboljšava cirkulacija, lice bolje diše i vraća nam tako što izgleda čvrsto i odmorno. Korištenjem pozitivnih i negativnih mikro tekućih aktivacijskih energija oslobađa se stanice kože, tako da se brzo odvija sinteza fibroplasta kolagena i koži se brzo vraća njena elastičnost. Za vrijeme tretmana osjećaju se lagani trnci tretiranog područja. Poslije tretmana, tretirana osoba se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Tretman RADIOFREKVENCIJOM još je jedan od najtraženijih tretmana čija popularnost još uvijek raste zahvaljujući RF valovima koji prolaskom kroz tijelo aktiviraju metabolizam kože i potiču diobu stanica, pri čemu se one brže regeneriraju i proizvode novi kolagen. Stimulacijom stanica pomoću ovog izuzetnog tretmana koža postaje mekša, glađa, elastičnija, mišići podignutiji, bore znatno manje a upotpunjena hladnim diodnim laserom garantira Vam potpuno bezbolan tretman. Radio frekvencijom omogućeno je ciljano djelovanje na sve problematične regije. Ova neinvazivna metoda selektivno zagrijava tkivo kroz koje prolaze radiovalovi, pri čemu tretman nije bolan niti neugodan a zagrijavanjem tkiva u dubokim slojevima otklanjaju se nastali problemi kao što su bore na licu, vratu i dekolteu te preoblikovanje tijela sa maksimalnim učinkom i vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Posebnost ovog tretmana je što njeni efekti s vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji jer se svakim novim tretmanom kolagenska vlakna sve više zatežu te koža postaje čvršća. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana ali svoj pun efekat dostižu nakon nekoliko tretmana čime se dobiva dobar izgled i nakon nekoliko mjeseci. Nakon zahvata tretirana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Naša radio frekvencija je najnovija 5-POLARNA RADIOFREKVENCIJA SA HLADNIM DIODNIM LASEROM što jamči vrhunske rezultate po pitanju čvrstoće i kvalitete kože sa dugoročnim efektima i bez ikakvih bolova.

Dobrobiti MASAŽE LICA su zaista neprocjenjive: zaustavlja se proces starenja kože lica, koža je čvršća, zategnuta, smanjuje se podbradak, a čak se i akne raščiste. Masaža će pridonijeti osjećaju opuštenosti, smirenosti i opće dobrobiti. Stres će nestati, cirkulacija će se poboljšati, a vaša će se koža pročistiti i doslovce zračiti zdravljem. Za poboljšanje tonusa lica važan je i način na koji nanosimo proizvode.


HIJALURONSKA KISELINA je sastavni dio naše kože i predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina. Starenjem se njena razina smanjuje i koža polagano gubi svoj mladenački tonus uz pojavu nepoželjnih bora. Stoga ju je poželjno nahraniti preparatima sa sadržanom hijaluronskom kiselinom koja djeluje tako da popunjava međustanični prostor, veže na sebe vodu i na taj način popunjava, zateže i hidratizira volumen opuštene kože lagano popunjavajući nastale bore. Hijaluronske kiseline imaju dvostruko djelovanje : Trenutno - efikasno ispunjavaju bore te potpomažu poboljšanom tonusu lica uz efekt brzog 'brisanja' bora te Dugotrajno anti-age djelovanje - zahvaljujući malim molekulama HA koje dubinski prodiru u kožu i time daju taj dugotrajniji efekt.