Vikend ili tjedni odmor u predivnoj Sloveniji! Uživajte na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Kovač uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija...od 370kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Kovač nalazi se u Osilnici u Sloveniji nedaleko od nacionalnog parka Risnjak, na skoro samoj granici s Hrvatskom! Okružen je zelenilom i prekrasnom prirodom te je idealan za aktivan odmor! Dijete do 4,99 godina boravi besplatno,a ponuda je iskoristiva do 20.12.2018.!

Dodatne pogodnosti: neograničena upotreba unutarnjeg bazena, neograničena upotreba sauna (bio, finska, infrared, turska); neograničena upotreba jacuzzija; 1x najam bicikla, 1x strijeljaštvo....

Istražite: http://www.kovac-kolpa.com/wellness/masaze

Check in: od 12:00, Check out: do 11:00.

Pobjegnite od užurbanosti u gradu i usporite :) Okružite se prirodom i udahnite svježi zrak, pojedite nešto fino, spavajte kao bebe i relaksirajte u jacuzziju i bazenu!

Hotel Kovač smješten je u mjestu Osilnici, u blizini rijeke Kupe. Okružen je s 3 nacionalna parka i izvrsno je odredište za istraživanje špilja te hrvatske obale.
Također obuhvaća veliki vanjski sportski centar, gdje se gosti mogu okušati u paintballu, splavarenju, sportskom pješačenju, vožnji brdskih bicikala ili streličarstvu.

Svakako posjetite brojne kulturne i prirodne atrakcije koje se nalaze nedaleko od hotela, kao što su:


prašuma Krokar,

izvor Kupe i Čabranke, 

Križna jama,

Loška i Kuželjska stijena.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na e-mail: info@hotelkovac.com uz kopiju kupona po aktivaciji kupona.