Rujanski odmor u Biogradu na Moru! Uz društvo ili obitelj, u blizini šume i plaže, smjestite se na 3 dana/2 noćenja u apartmansku kuću Dina s unutarnjim bazenom za 4 do 8 osoba...već od 699kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz prijatelje ili obitelj, ne propustite ovu priliku za savršen odmor u rujnu! Izaberite svoju opciju smještaja uz neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, kupon za ponudu vrijedi od 30.08.18. do 30.09.18.!

Apartmani Dina

Neposredno uz kamp, šumu i plažu (3 min hoda) te na manje od 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom sa palmama i stablima mediteranskih voćaka, smjestili su se Apartmani Dina.


Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana 2018. godine i novoopremljena te nudi punu udobnost u svojih 10 moderno uređenih apartmana!

   
Svi apartmani, pored udobih ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje sa indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama, hladnjacima i kuhinjskim priborom. 


Apartmani su opremljeni s tv-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima i sefovima za Vaše dragocjenosti. Dio apartmana opremljeno perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu ili balkon. 


Različite veličine apartmana od romantičnog studio apartmana za dvije osobe do velikog apartmana sa dvije spavaće sobe dostatnog za dvije četveročlane obitelji čine naš objekt idealnim izborom neovisno o veličini Vaše obitelji.


Cijeli objekt pokriven je brzim WiFi internetom, a u cijenu smještaja uključena je posteljina, zamjena ručnika, gelovi za tuširenje (Lux) i sapuni (Dove) te odnos smeća po potrebi.


Kako bi osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima u podrumu objekta nalazi se SPA centar  koji se sastoji od bazena sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.


Za sve one koji traže više zabave bitno je znati da se na samo 5 minuta vožnje smjestio najveći zabavni park u Hrvatskoj - Fun Park Biograd.