Odmorite u predivnoj prirodi Nerezina na otoku Lošinju, uz udobnost kao kod kuće u Superior mobilnim kućicama kampa Lopari ili Rapoća za 4 do 6 osoba, već od samo 219 kn!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Daleko od gužva i vrućina, doživite sunce i more kasnoga ljeta u kampovima Lopari i Rapoća u Nerezinama! Jedan kupon vrijedi za 4 - 6 osoba i iskoristivost kupona je do 30.09.2018.!

Mobilne kućice Superior idealne su za 4 do 6 osoba. 

Imaju 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i terasu.  Doživite ugođaj kampa i života u skladu s prirodom uz maksimalni komfor mobilne kućice.  Dođite u naše kampove i odsjednite u mobilnim kućicama okruženi prirodom! 


Potpuno opremljene mobilne kućice pružiti će Vam sve što je potrebno za nezaboravan odmor!


Kamp Rapoća - šarmantan mali kamp za obiteljski odmor!

Već nakon prvog posjeta kamp Rapoća postaje omiljena ljetna destinacija obitelji s djecom i uvijek joj se rado vraćaju. U kampu su i psi rado viđeni gosti te je dio sadržaja prilagođen i njima. Kamp Rapoća smješten je u gradiću Nerezine te ga upravo to čini posebno atraktivnim - istovremeno ste i odvojeni od svijeta i sasvim blizu gradskih sadržaja. 


U sjeni borova možete boraviti u šatoru, kamperu, kamp-kućici ili mobilnoj kućici, iako ćete zasigurno najviše boraviti na otvorenom. Zaštitni znak Rapoće definitivno su samostan i zvonik iz 15. stoljeća koje kampu daju jedinstvenu i neprocjenjivu kulturnu vrijednost. Osim zvonika i samih Nerezina, izlet u prošlost možete nastaviti u 4 kilometara udaljenom povijesnom gradiću Osoru, a za izlet u prirodu toplo preporučujemo obližnje brdo Osoršćicu. Razlog će vam biti kristalno jasan dolaskom do prvog vidikovca.


Mobilne kućice Rapoća idealne su za 4 do 6 osoba. Imaju 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i natkrivenu terasu. 
Doručkujte na otvorenom uz miris borove šume, navečer ispratite dan uz čašu vašeg omiljenog pića.

Kamp Lopari - prostran kamp za aktivan odmor u prirodi!

Idealno mjesto za one koji od odmora priželjkuju miks mora, sunca, aktivnih sadržaja, obiteljskih trenutaka i blizine povijesno-kulturnih sadržaja upravo je kamp Lopari. Morska lokacija između povijesnog gradića Osora i ribarskih Nerezina, te u podnožju brda Osoršćica nudi upravo takvu kombinaciju odmora. Opuštajuće trenutke pronaći ćete u Lopariju bilo da dolazite kamperom, kamp-prikolicom ili pak autom i smještaj planirate u šatoru, mobilnoj kućici ili apartmanu koji su dio kampa Lopari. Brojni se gosti svake godine vjerno vraćaju u kamp, a redovita nadopuna sadržaja privlači i nove, buduće stalne goste. 


Mediteransko raslinje kampa nudi ugodno osvježenje i hlad za popodnevni odmor u ležaljkama kojeg ćete se rado prisjećati ostatak godine. Ljubiteljima prirode svaka će šetnja kampom i okolicom biti prilika za uživanje u flori, fauni, pogledima i mirisima otoka. Planinarenje obližnjom Osoršćicom ostavit će vas bez daha, ali ne (samo) zbog uspona već i zbog vidika na cijeli arhipelag. Ipak, najsretniji će biti ljubitelji mora i plivanja jer najudaljenija pozicija u kampu samo je 70 metara od mora. 


A plaža? Plaža je šljunčana i duga 800 metara. Jedan je dio ostavljen u svom prirodnom obliku, dok je drugi prilagođen djeci pa možete bezbrižno promatrati njihovu igru. Za one koji vole odmor iskoristiti za probavanje novih stvari, tu je škola surfanja gdje napokon možete saznati je li taj sport zaista za vas. 

Kamp želi dobrodošlicu i svim kućnim ljubimcima za koje je odvojen dio plaže te dio sanitarnog čvora. Posjetitelji s kućnim ljubimcima, osim u svom smještaju, mogu odsjesti i u apartmanima i u mobilnim kućicama. 

Mobilne kućice Lopari idealne su za 4 do 6 osoba. Imaju 2 spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i terasu. Doživite ugođaj kampa i života u skladu s prirodom uz maksimalni komfor apartmana. Dođite u kamp Lopari i odsjednite u mobilnim kućicama okruženi prirodom! 

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: booking@losinia.hr ili broj telefona 051/750-287, radnim danom od 07-15h, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.