Touch studio za njegu tijela u Varaždinu donosi Vam paket od 9 najučinkovitijih tretmana za održavanje tjelesne težine, vitkog tijela! Isprobajte Vacuslim, ultrazvučnu kavitaciju...559kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od 9 najučinkovitijih tretmana: 2 tretmana VACUSLIM 48, 2 tretmana ultrazvučne kavitacije, 4 tretmana limfne drenaže, 1 tretman radio ferkvencije tijela!Kupon se koristi u 4 dolaska! Trajanje tretmana cca 60-70 min 2x tjedno! Kupon vrijedi do 31.10.2018.

Zašto Vacuslim 48: 

Riješite se pola kilograma u pola sata! 
Vidljivo smanjenje obujma nakon prvog tretmana u centimetrima i kilogramima
Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.
Eliminacija viška tekućine
Međustanično djelovanje  aktivnih komponenti na razgradnju masnih naslaga.

Preporuka 10 dolazaka za vrhunske rezultate! Može može se primijeniti kao samostalni metoda ili se kombinirati sa raznim tretmanima.Ultrazvučna kavitacija
Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.


Limfna drenaža

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Radio frekvencija
Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on jeidealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja

Ako vaš mozak pomisli da je tkivo oštećeno, potiče organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je  trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

Trajanje tretmana je od pola do sat vremena. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti.Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu.