Rujansko uživanje uz Opatijsku rivijeru i odmor u šarmantnim Ičićima! Provedite 3 dana/2 noćenja s All inclusive light uslugom za dvoje u Remisens Hotel Giorgio II uz korištenje bazena...1978 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more i uživajte u All inclusive light usluzi koja uključuje bogati buffet doručak, ručak i večera uz piće tijekom ručka i večere iz šankomata! U ponudu je uključeno i korištenje vanjskog bazena, a može se iskoristiti isključivo od 07.09.18. do 17.09.18.!

O hotelu:

Remisens Hotel Giorgio II (4*) potpuno je novi hotel brenda Remisens Hotels u Ičićima. Smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor.
Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. 


Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji.
Tijekom ljetne sezone hotel nudi All Inclusive Light uslugu na bazi punog pansiona, a u ostalim terminima polupansion. Piće iz šankomata uključeno je u cijenu smještaja uz sve pansionske obroke! 


Obiteljski odmor

Remisens Hotel Giorgio II raspolaže s 25 prostranih obiteljskih soba koje će obiteljima s djecom pružiti sav komfor potreban za opušten obiteljski odmor.
U obiteljskim sobama roditelji mogu, ovisno o raspoloživosti, pronaći sve bitne potrepštine za ugodan boravak: dječji krevetić, kadica za kupanje, stolica za hranjenje, grijač bočice, baby phone. Za zabavan i ispunjen odmor naš animacijski tim organizira aktivnosti za cijelu obitelj u Mini, Midi i Teen clubu te u Fit i Active clubu kao i tematske dane i razne sportske i društvene igre.


Vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem i dječjim bazenom te privatna hotelska plaža nude vrhunsku ljetnu zabavu prepunu morskih aktivnosti. Za aktivno upoznavanje Opatijske rivijere gostima su na raspolaganju bicikli i štapovi za nordijsko hodanje.

Restorani i barovi

Restoran Remisens Hotela Giorgio II poziva Vas na nezaboravno gastronomsko putovanje Mediteranom uz mirise i okuse kvarnerskoga kraja.
U restoranu možete kušati probrane delicije s naglaskom na riblje specijalitete i plodove mora. Naša bogata i šarolika ponuda temelji se na svježim lokalnim namirnicama uz mirise začinskog bilja i pomno birana hrvatska vina.


Kako bi vaš boravak bio što opušteniji, pića za vrijeme pansionskih obroka (puni pansion tijekom ljetnih mjeseci uz uslugu All Inclusive Light, polupansion u ostalim terminima) uključena su u cijenu boravka.