Sve što Vam treba za potpuno uživanje u posezoni! La Luna Island Hotel 4*- 3 dana/2 noći s polupansionom uz bazen, saune i relax zonu, parking i ulaz na hotelsku plažu, za dvoje već od 1307kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u ljepotama posezone kroz obiteljski odmor ili odmor u paru u prekrasnoj Novalji! Popusti za djecu: djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin od 08.09.18. do 21.10.18.!


Hotel La Luna Island Hotel **** - vodeći hotel u regiji!

LA LUNA ISLAND HOTEL**** je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog komfora: najmanja soba hotela ima površinu od 30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu. 2018. godine hotel je preimenovan u Hotel LA LUNA.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena; neograničeno korištenje sauna (finska, solna i turska) i relax zone, te fitness dvorane; besplatan vanjski hotelski parking, ulaz na hotelsku plažu; besplatno korištenje ležaljki uz bazen i na plaži (sukladno raspoloživosti); besplatan WIFI internet.

Sobe

Kako bi udovoljili svim zahtjevima gostiju, 96 klimatiziranih soba hotela opremljeno je kabelskom televizijom, telefonima s direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim i širokopojasnim Internet pristupom, sušilom za kosu, mini barom i sigurnosnim sefom.


Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje. Većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.


LA LUNA ISLAND HOTEL**** 

LA LUNA ISLAND HOTEL**** se nalazi na turistički vrlo atraktivnom prostoru (razvedena obala s brojnim uvalama i pješćanim plažama, ekološka kakvoća mora, prirodne i klimatske pogodnosti zbog „susreta“ kontinentalne i mediteranske klime) sa dobrom povezanosti važnih prometnih i infrastrukturnih pravaca. Središnjim područjem Grada Novalje prolaze državne ceste i županijske ceste te trajektna veza koja grad Novalju povezuje s preostalim dijelovima područja Ličko-senjske županije.LA LUNA ISLAND HOTEL**** je smješten u poznatom ribarskom selu Jakišnica. Kakvoća mora je ekološki vrlo povoljna s kakvoćom zraka prve kategorije po kvaliteti.


Ovdje se nalaze i najznačajnije kulture maslina. Radi svoje specifičnosti i ljepote, pojedini dijelovi maslinika na Lunu 1963.g. proglašeni su posebnim botaničkim rezervatom. LUN-nalazište divlje masline posebnim rezervatom (pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina).

OTOK PAG

Otok Pag je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje s vegetacijskim habitatom u kojem stabla gotovo da i nema. Klima grada Novalje je pretežito mediteranska sa toplim i suhim ljetima te blagom zimom dok  blizina Velebita, jedne od najvećih planina, omogućuje brojne izvore pitke vode, vrulje u moru, slatkovodna močvarna jezera, rast niskih aromatičnih biljaka te znanstveno dokazano i ispitano Paško ljekovito blato.
Grad se ističe po arhitektonskom urbanističkom planu u kojem je sudjelovao poznati urbanista i renesansni graditelj, Juraj Dalmatinac.