Otkrijte čari jeseni u blizini NP Plitvička jezera i NP Una uz miris bosanske kahve u Bihaću-Hotel Irish*** -2 dana/1 noćenje s doručkom za DVOJE za samo 399 kn! Djeca do 12 godina GRATIS!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zanimaju li vas prirodne ljepote i odmor ili ludi noćni provod - grad Bihać ima oboje! Udobno se smjestite u hotelu Irish*** uz 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje! ...Kupon je iskoristiv do 01.11.2018.

Dobro nam došli u Irish hotel i u Bihać, šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une između Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ” Plitvička Jezera”. 

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Sve sobe su ukusno uređene i klimatizirane sa luksuzno uređenim kupatilom, mini barom, LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom.

Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovoga kraja.

Bihać

Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Šarmantan je to mali gradić na obali rijeke Une u neposrednoj blizini Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ”Plitvička Jezera”. 

Osim prirodnih ljepota nudi Vam i odličan noćni život u kafićima i klubovima koji su otvoreni do ranih jutarnjih sati.