[WELLNESS & FEŠTA] Vikend paket za dvoje - 3 dana/2 noći s doručkom i podravskim jelovnikom za večeru u hotelu Picok 4* od 26-28.10.! Zabavite se uz GAZDE, a opustite se uz bazen,aromatičnu masažu...

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Đurđevac, posjetite Podravinu! Opustite se u wellness & spa centru hotela Picok 4*, te si priuštite poslasticu - nastup tamburaškog sastava Gazde - 27.10.18.! Uz kupljeni kupon ostvarujete posebne pogodnosti za smještaj djece! Paket je iznimno bogat! Kupon je iskoristiv 26.-28.10.18.

Opustite se u moderno opremljenom Wellness & SPA centru hotela Picok 4*, jedinstvenoj oazi mira i relaksacije usred netaknute podravske prirode. 

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok****. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja. 

Hotel nudi i parnu, finsku i infracrvenu saunu koje će Vam pomoći do kraja opustite i riješite nagomilanog stresa, a u relax zoni Vas očekuju osvježavajući čajevi. I za sam kraj.... masaža aromatičnim uljima za potpuni hedonizam u dvoje! ;)

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Ponuda uključuje polupansion: Doručak + Podravski menu za večeru:

Hladno predjelo:  hladni naresci, sirevi, sir s vrhnjem, masline, krastavci

Juha: pileća ragu juha

Glavno jelo:  svinjski odrezak na "đurđevački'', pohani pureći odrezak u sezamu, buncek s kiselim zeljem

Prilozi: pekarski krumpir, heljdina kaša, široki rezanci

Salata: sezonske salate

Desert: kukuruzna tanka zlevanka, kolač kocke!

Gratis ulaznica za posjet muzeju i Utvrdi Stari Grad, razgledavanje donacije Ivana Lackovića!!!

Ponuda uključuje i nastup tamburaškog sastava Gazde s time da su u noći nastupa dodatno snižene 3 vrste BUTELJA VINA već od SAMO 99 kn!!!

Gazde su tamburaški sastav pod utjecajem rocka, a popularno su zvani "Tamburaši u kožnim jaknama" ili kako su ih prozvali glazbeni novinari "Zagrebački Beatlesi s tamburama".

Ako ste ljubitelji hitova "Ja pijem da zaboravim", "Još i danas zamiriši trešnja", "Ružo moja crvena"i "Neće snaša tamburaša" ovo je ponuda za VAS!

Sastav je napravio 7 studijskih albuma : 

Zbog tebe sam to što jesam (1994.)

Za ljubav tvoju (1995.)

Bit će bolje (1997.)

Na dnu duše moje (1999.)

Nije meni žao (2001.)

Zbogom za zbogom (2003.)

Milijun poljubaca (2010.)

Više o tamburaškom sastavu Gazde možete pronaći na njihovim službenim stranicama: http://www.gazde.hr/.