PodržimoNaše

2 noćenja sa bogatim doručkom za 2 osobe na obali rijeke Une + posjet sjenici s pčelama, degustacija proizvoda od meda te suvenir za uspomenu! Uz 57% popusta!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čarolija meda iz Smaragdne doline! Hotel Central poziva Vas u Hrvatsku Kostajnicu da okusite čari meda i netaknute prirode, pobjegnite od stresa, opustite se i iskoristite ovu najpovoljniju ponudu na tržištu. Zagreb - Hrvatska Kostajnica samo 95 km.

Ponuda za dvije osobe uključuje:

dva noćenja po osobi u dvokrevetnoj sobi s doručkom,
posjet sjenici s pčelama uz stručno predavanje o pčelama i medu,
degustacija proizvoda od meda te suvenir za uspomenu.

Mogućnost nadoplate punog pansiona.

Hotel Central se nalazi u centru Hrvatska Kostajnica na samoj obali rijeke Une. Hotel ima 3 zvjezdice. Svaka soba opremljena je televizorom, minibarom, besplatnom Wi-Fi Internet vezom te vlastitom kupaonicom. Gostima nudimo bogati doručak s ponudom domaćih proizvoda.

Med je najsavršeniji proizvod prirode, u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam. Med je sladak i gust sok što ga pčele medarice tvore od nektara koji skupljaju na cvjetovima. U području Hrvatske Kostajnice posebno je poznat med od kestena po kojem je Kostajnica i dobila ime. Kestenov med snagom svojih osebujnih svojstava posebno povoljno djeluje na cjelokupni probavni sustav ali i na organizam u cijelosti.

Na brdu Djed, okružena park šumom, te brojnim biljnim i životinjskim svijetom, nalazi se sjenica s 15 pokaznih pčelinjih košnica u punoj upotrebi. Projekt postavljanja košnica i edukacijske sjenice je ostvaren uz pomoć EU fondova. Cilj projekta je vratiti ljude u prirodu i osvijestiti važnost pčela za očuvanje života na Zemlji. Brdo Djed je idealna lokacija za upoznavanje čudesnog svijeta pčela i njihovih dragocjenih proizvoda koji imaju širok spektar ljekovitih svojstva.

Pčelinja sjenica i Restoran Djed se nalaze na istoimenom brdu u centru grada Hrvatske Kostajnice. Brdo Djed okružuje zaštićena park šuma sa edukativnim stazama kojima se upoznaje bogati biljni i životinjski svijet. Razdoblje razgledavanja pčelinjih košnica moguće je u vremenskom periodu koji traje od ranog proljeća do kasne jeseni.