[SLOVENIJA] Wellness odmor - 3 dana/2 noćenja u hotelu Zdravilišće Laško 4* uz neograničeno kupanje u hotelima Zdravilišće Laško 4* i Thermana Park Laško 4*,za dvoje 1417kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci ostvaruju neograničeno kupanje u hotelima Zdravilišće Laško 4* i Thermana Park Laško 4*, ulaz u fitness, rekreaciju i opuštanje, konzumaciju termalne pitke vode u pivnici hotela, hotelsku karticu pogodnosti i besplatan WIFI! Kupon se može koristiti od 04.09. do 10.09.2018. i od 19.09. do 14.10.2018.

Hotel Zdravilišče Laško smješten je u mirnom parku u blizini rijeke Savinje, 15 minuta hoda do centra Laškog, a nudi spa centar i besplatan pristup internetu.

Klimatizirane sobe imaju TV s kabelskim programima i mini bar. Kupaonica je opremljena tušem, sušilom za kosu i ogrtačem.

Restoran poslužuje zdrava jela s međunarodnim utjecajima. Tijekom ljetnih mjeseci možete uživati u osvježavajućem piću na sunčanoj terasi pokraj vanjskog bazena sa toplom vodom.

Raznovrsni wellness sadržaji uključuju bazen, satove fitnessa i tretmane za ljepotu. 

Zdravilišće Laško nalazi se usred mirnog parka uz rijeku Savinju. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju toplice, besplatni WiFi, klimatizirane sobe s LCD TV-om i besplatno javno parkiralište.

Hotelske toplice obuhvaćaju bazene, saunu te fitness i wellness centar. Gosti hotela Zdravilišće Laško mogu besplatno koristiti bazene.

U okviru hotela dostupni su razni restorani i kafići. Stajalište lokalnog autobusa smješteno je ispred hotela, a do željezničke postaje ima svega 300 metara.

Središte mjesta Laško udaljeno je 15 minuta hoda. Grad Celje nalazi se na 11 km.