Otpratite ljeto uz vrhunsku ALL INCLUSIVE uslugu jedinstvenog Waterman Svpetrvs Resorta! 2 dana/1 noćenje uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija, fitnessa, sportskih terena...za dvoje od 849kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte otočki način života, čudesnu prirodu i bogate sadržaje Waterman Svpetrvs Resorta! U 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih: jedno dijete do 12 godina gratis! Kupon za ponudu vrijedi do 09.09.18.!

Waterman Svpetrvs Resort u Supetru na otoku Braču

Waterman Svpetrvs Resort mirno je turističko naselje smješteno direktno uz plažu. Sastoji se od više objekata s moderno uređenim sobama, restoranima i barovima koji služe domaće i međunarodne specijalitete, dječjih igrališta, bazena, spa i wellnessa. S raznolikim izborom sadržaja, pravi je izbor za sve one željne zabave i opuštanja!


Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, sat TV, kupatilo sa tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Superior room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

  • ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera; prva usluga je večera.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, mini club tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.


Doživite jedinstven život na otoku i obuhvatite sve njegove vrline

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

Od istaknutih sadržaja vrijedi spomenuti 6 teniskih terena, 7 unutarnjih i vanjskih bazena, sauna, jacuzzi i Island SPA centar s tretmanima koji konačno pomlađuju vaše tijelo i um kao zasluženu nagradu nakon vježbanja i drugih aktivnosti.

Supetar je idealno mjesto za odmor, bilo da putujete sami, s prijateljima ili obitelji. To je prilika da zaista živite otočki način života okružen čudesnom prirodom.


SUPETAR

Smješten na sjevernoj strani otoka Brača; s pogledom na Split i povezan s redovitim trajektnim linijama (50 min); turističko, gospodarsko i kulturno središte otoka Brača; dom za 4000 stanovnika; pješačka udaljenost do trgovina, restorana, zdravstvenih usluga i banaka. Okruženje: prekrasna priroda sa borovima i maslinama, šljunčane plaže, čisto more...
Velika polazna točka za istraživanje Jadrana!


PRIJE KUPNJE KUPONA OBAVEZNO PROVJERITI RASPOLOŽIVOST NA TEL. 021/640-253 ILI MAIL sales@watermanresorts.com!