Uz Darojković Promet očarajte se aranžmanom Biseri Makedonije: Skopje - Struga - Ohrid na 4 dana/3 noćenja s uključenim prijevozom i polupansionom za samo 1099 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje prijevoz visokoturističkim autobusom, lokalne vodiče u Skopju, Strugi i Ohridu, smještaj na bazi polupansiona u hotelu - Skopje 3*, smještaj na bazi polupansiona u hotelu – Struga 3*! Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje od 04.10 do 08.10.2018.!

PROGRAM PUTOVANJA:

DAN (04.10.): 

Polasci: Dugo Selo(22:00), Sesvete(22:15), Dubrava (22:20), Diona(22:30), Inina zgrada(22:50), Savski Gaj (23:00). Ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Srbiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Skopje u ranim popodnevnim satima.


DAN (05.10.): 

Po dolasku u Skopje, prijava u hotel. Kratki odmor za vlastite potrebe te u popodnevnim satima odlazak do centra grada. Sastanak s lokalnim vodičem i razgled grada – spomenik i kuća Majke Tereze, kameni most iz 6.st, Daut Pašin Amam, crkva Sv. Spasa, tvrđava Kale, stara skopska čaršija, džamija Mustafa Paše, spomenici Aleksandru Makedonskom i Filipu II.  Večera u hotelu te slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.


DAN (06.10.): 

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do Struge(cca 3h). Smještaj u hotel koji se nalazi na samoj obali rijeke Crni Drim. Sastanak s lokalnim vodičem i  razgled grada Struge koji se nalazi u dolini na obali Ohridskog jezera na dijelu gdje Rijeka Crni Drim istječe iz jezera te dijeli grad na dva dijela. Slobodno vrijeme za ručak i kavu. Večera u hotelu. Noćenje.


DAN (07.10.): 

Doručak u hotelu. Odlazak do Ohrida i sastanak s lokalnim vodičem. Razgled grada – crkva Sv. Klimenta, Amfiteatar, Ali Pašina Džamija, crkva Sv.Sofije, nacionalni muzej, Ohridska čaršija, spomenik Ćirilu i Metodu. Slobodno vrijeme za šetnju. 
Odlazak do hotela u Strugi, večera. Noćenje.


DAN (08.10.): 

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šetnju i kavu. Oko podne odlazak do Ohrida. Fakultativni izlet brodom do Sv. Nauma – manastira na otoku iznad Ohridskog jezera, sagrađenog 910. godine. Nakon toga sastanak sa grupom te odlazak prema Zagrebu(cca12h). Planirani dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima.