PodržimoNaše

Salon ljepote u Zagrebu Glitter&Glam donosi Vam priliku da pobijedite stres kojem ste svakodnevno izloženi! Opuštanje uz parcijalnu masažu od 30 minuta - noge ili leđa za samo 59 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 28.10.2018.! Priuštite si potrebno vrijeme i uklonite tragove umora sa svog tijela... Posvetite relax trenutke sebi!


O salonu Glitter&Glam

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku.

U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži.
Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije.

Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija.

U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i anticelulitnu masažu; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije.

Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora.
Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.

Osvježite svoje tijelo

U salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu, ukloniti tragove umora i vratiti Vam sjaj.

OPUSTITE SE - Posvetite trenutak za sebe

Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavio je činjenicu da je svakome pojedincu neophodna relaksakcija...