Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu donosi Vam tretmane za osvježenje kože koji je hrane i vlaže te brišu bore: dijamantna mikrodermoabrazija, vakumska radiofrekvencija, maska...299kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: Dijamantna mikrodermoabrazija + vakumska radiofrekvencija + maska prema tipu kože! Kupon vrijedi do 28.10.2018.!

Mikrodermoabrazija je postupak kojim se s aparatom pomoću sterilnih kristala uklanja gornji sloj kože. Time se potiče njeno intenzivno obnavljanje, podiže imunitet kože i njezin kapacitet za vlagu. Dermoabrazijom se tretiraju ožiljci (od akni, povreda i operacija), bore i koža oštećena suncem i solarijem (jako gruba, izborana i zadebljana koža). U kombinaciji sa vrhunskim preparatima njemačke kozmetičke kuće Babor ima I izraziti anti-age efekt.

Prosječno je potrebno oko 6 tretmana, 1x tjedno.


Dijamantna dermoabrazija je nova metoda koja umjesto kristala koristi prave dijamante.
Vrlo je precizna i potpuno bezopasna i za osjetljivu kožu, zbog čega se i holivudske zvijezde bore protiv starenja upravo ovom metodom!
Popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlakana, a istovremeno se poboljšava i tonus mišića lica. Nakon terapije koža je čvršća, a bore su manje primjetne.

Dijamantna mikrodermoabrazija predstavlja jednostavan i brzi put do zdravije i mlađe kože kako za žene tako i za muškarce svih dobnih skupina.
Terapija osigurava temeljito odstranjivanje površnih slojeva kože bez neželjenih učinaka.
Sam tretman dovodi do stimulacije kolagenih vlakana i pospješuje rast novih stanica u bazalnim (dubljim) slojevima dermisa.

Rezultat je svježa, sjajna i glatka koža, poboljšanog tonusa, a bore su manje primjetne!