Uz Smart Travel provedite nezaboravan vikend u Zagrebu, najljepšoj europskoj destinaciji koja će Vas oboriti sa nogu i posjetite čarobnu Božićnu bajku obitelji Salaj...659kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salaj imanje i advent u Zagrebu iz Splita od 14.12. do 16.12.2018.! Okupljanje grupe u 06.45h na autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici! Kupon vrijedi za odabrani datume od 14.12. do 16.12.2018.!


Provedite nezaboravan vikend u Zagrebu, najljepšoj europskoj destinaciji koja će Vas oboriti sa nogu i posjetite čarobnu Božićnu bajku obitelji Salaj...

1. dan: SPLIT - ČAZMA - ZAGREB

Okupljanje grupe u 06.45h na autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja polazak prema ZAGREBU u 07.00h. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, uz pauzu za ručak po želji ili kavu. Po dolasku u ZAGREB, kraće zaustavljanje u shopping centru ARENA. Okupljanje grupe i vožnja prema ČAZMI, točnije selu Grabovnica u kojem se nalazi imanje obitelji SALAJ, na kojem se svake godine posjetiteljima priča posebna BOŽIĆNA BAJKA... Sve su božićne priče romantične i poučne, no ova je zbilja posebna. Obitelj Salaj za božićno vrijeme priprema posebnu poslasticu za sve zaljubljenike u pravo blagdansko ozračje. 


U to vrijeme njihovu okućnicu obasjava više od milijun i pol raznobojnih žaruljica koje čine raskošan svjetlosni ugođaj i idilu za svakog posjetitelja, tvoreći posebnu božićnu bajku koje ćete se rado sijećati. Slobodno vrijeme za šetnju imanjem, fotografiranje ili za kuhano vino. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema ZAGREBU. Dolazak u hotel. Noćenje.


2. dan: ZAGREB - SPLIT

Doručak. Poslije doručka odlazak u centar ZAGREBA, gdje će nas dočekati lokalni turistički vodič sa kojim ćemo krenuti u obilazak središta grada. Proći ćemo EUROPSKIM TRGOM, prema zagrebačkoj KATEDRALI, remek djelu čuvenog arhitekta HERMAN BOLLE-a, čije su vješte ruke zaslužne za izgled velikog broja kulturno povijesnih spomenika u gradu. 


Poslije Katedrale, nastaviti ćemo našu šetnju preko glavne gradske tržnice DOLAC, prema KRVAVOM MOSTU i KAMENITIM VRATIMA. Šetnja će nas dovesti do glavnog gornjogradskog trga SVETOG MARKA, kojeg okružuje CRKVA SVETOG MARKA, ZGRADA SABORA I ZGRADA BANSKIH DVORA. Odlazak prema KULI LOTRŠČAK i dalje prema TRGU BANA JOSIPA JELAČIĆA, odakle ćemo nastaviti šetnju ILICOM, prema MESNIČKOJ ULICI i TUNELU GRIČ... Nakon razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u adventskom duhu grada Zagreba, uz miris cimeta i kuhanog vina, pjesmu i osmjeh i veselje posjetitelja... Okupljanje grupe u kasnim poslijepodnevnim satima i polazak prema SPLITU. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u kasnijim večernjim satima.