Lipik, bajkoviti grad u srcu Slavonije! Odmorite se na 3 dana/2 noći s doručkom u hostelu Bellevue uz korištenje bazena Toplica Lipik i posjet Državnoj ergeli...za dvoje samo 379kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novootvoreni hostel Bellevue u neposrednoj blizini Toplica Lipik poziva Vas da upoznate ljepote Lipika! U cijenu su uključene ulaznice za bazenski kompleks Toplica Lipik i ulaznice za Državnu ergelu Lipik. Kupon je iskoristiv do 31.10.18.

Bellevue je smješten na idealnoj lokaciji nadomak Toplica Lipik i gradskih bazena što omogućava upoznavanje centra grada šetnjom, ispijanje kave na sunčanim gradskim terasama ili pak razgledanje povijesnih znamenitosti Wandelbahn, Kursalon, Antunovo vrelo…

Pri samom dolasku u hostel dočekuje vas ljubazno profesionalno osoblje na recepciji. U objektu se nalaze besplatni letci s turističkim informacijama, kao i kutci za opuštanje kroz čitanje raznih knjiga i časopisa.

Korisnicima hostela Bellevue moguće je osigurati dodatne obroke u suradnji s vanjskim suradnicima, a kao posebna pogodnost ističe se mogućnost korištenja konferencijske dvorane u koju se može smjestiti i preko 50 ljudi - idealno mjesto za provedbu raznih edukacija, seminara, tečajeva.

Smještaj

Bellevue raspolaže s 53 ležaja raspoređenih po blokovima u sklopu kojih se nalaze kuhinja s boravkom, sanitarni čvorovi s pripadajućim tuševima te mjesta za relaksaciju. Sobe su ugodne i prostrane s pogledom na park i ostale kulturne znamenitosti a u kojima su za vas pripremljeni čisti ručnici i bočica s vodom Studenac.

Lipik je slikovit gradić u zapadnoj Slavoniji smješten na obroncima Psunja. Odlikuje se blagom nizinskom klimom i prirodnim bogatstvom termomineralne vode. Naselje temelji svoj razvoj na izvorima ljekovite vode koji su poznati još iz rimskog doba, a samo lječilište postoji preko 200 godina. Krajem prošlog stoljeća izgrađeni su objekti i perivoj kojima je oblikovan kompleks lječilišta, današnjih Toplica Lipik. Iako razrušen do temelja u ratu, Lipik se ponovno vraća u punom sjaju te postaje jedna od najposjećenijih kulturno - turističkih destinacija u Slavoniji.

Duga šetnica perivoja - zaštićenog spomenika parkovne arhitekture (Jelkina staza), kompleks otvorenih bazena, Državna ergela Lipik, „staza lipicanca i kune“, jezero Pjeskara, jezero Raminac, vidikovac/crkva sv. Franje Asiškog, Multikulturalni centar Lipik, Muzej vojne i ratne povijesti, Planinarski dom Omanovac, ostale povijesne i kulturne znamenitosti, obiteljska gospodarstva i brojna izletišta, manifestacije poput Sajma cvijeća i ukrasnog bilja, Mirisa Božića u Lipiku/Kuća Bake Mraz, Uskršnjeg sajma/Zekograd, Ajvar fest, Dan voćara i pekmezijada, Fišijada te mnoštvo drugih manifestacija i biciklističkih utrka čine bogatu turističku ponudu ovog grada.

U BLIZINI HOSTELA NALAZE SE

Benzinska pumpa, vulkanizer, samoposlužna autopraonica, autoservis, punionica za električna vozila i mobitele, ambulanta, ljekarna, ugostiteljski objekti, trgovine, banka, fina, pošta, rent a car, rent a bike, turistička zajednica, turistička agencija, suvenirnica, kao i niz drugih uslužnih objekata.