NATURA-VITA ORGANIC otkriva Vam čudo prirode! Napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE...Ojačajte imunitet, revitalizirajte tijelo u cjelini...samo 135kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakodnevno konzumiranje napitka od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE dokazano jača imunitet našeg organizma, potiče visoku razinu energije i vitalnosti, te revitalizira naše tijelo u cjelini! Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 20.10.2018.

Carica Papaya - čudo prirode

Jeste li znali da se PAPAJA koristi kao narodni lijek za razne bolesti u mnogim dijelovima svijeta, naročito Azije.

Najnovija znanstvena istraživanja su potvrdila da ekstrakt lišća papaje pospješuje nastanak ključnih molekula vitalno važnih za regulaciju i jačanje imunološkog sustava u našem organizmu.

Kako na naš organizam djeluje napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE?
U našem organizmu, napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE potiče cirkulaciju i jača krvne žile, poboljšava probavu i otklanja toksine iz našeg organizma.

Djelujući antibakterijski, napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE ublažava i razne upalne procese.

Napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE dokazano pomaže kod raznih autoimunih bolesti: dijabetesa, povišenog kolesterola i tlaka, te problema s prostatom.

Moguće osobno preuzimanje u Martićeva 67/3 10000 Zagreb od ponedeljka do petka od 9-17 ili subotom od 9-13 uz prethodnu najavu na tel 01/4108-565! Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti na naturavitaorganic18@gmail.com!

LIST carica papaya

Da li se uzimanje napitka od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE preporuča i zdravim osobama?

Naravno, i znanstvenici vole citirati onu narodnu: "uvijek se više isplati spriječiti nego liječiti".

Upravo zato, kao prevenciju za čuvanje našeg zdravlja sugeriraju svakodnevno konzumiranje napitka od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE koji dokazano jača imunitet našeg organizma, potiče visoku razinu energije i vitalnosti, te revitalizira naše tijelo u cjelini.

Napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE u mnogim se dijelovima svijeta smatra izuzetno vrijednim prirodnim napitkom koji navodno usporava čak i proces starenja organizma?

Ali, zašto CARICA PAPAJA?

EKSTRAKT LISTA CARICE PAPAJE sadrži pravo bogatstvo vitamina i minerala, proteinskih vlakana, beta – karotena, antioksidanata, polifenola i enzima od kojih je upravo enzim CARICE PAPAJE jedan od najvrijednijih!

CARICA PAPAJA je slikovito rečeno... ČUDO PRIRODE s dokazano najboljim i najljekovitijim svojstvima od svih poznatih vrsta papaje.

Papaja i tumori

Jeste li znali da se PAPAJA koristi kao narodni lijek za razne bolesti u mnogim dijelovima svijeta, naročito Azije.

Američki znanstvenici su utvrdili da napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE ima i snažna antikancerogena svojstva protiv širokog spektra tumora, što je i znanstvena potvrda ovog vjerovanja koja se čuvaju u tradiciji brojnih naroda.
Najnovija znanstvena istraživanja su potvrdila da ekstrakt lišća papaje pospješuje nastanak ključnih molekula vitalno važnih za regulaciju i jačanje imunološkog sustava u našem organizmu.

Dokazano je da, napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE ima snažna antikancerogena svojstva protiv širokog spektra raznih oblika tumora.
Znanstvenik sa Sveučilišta Florida, Nam Dang kao i njegove kolege u Japanu u svojim su radovima objavljenim u znanstvenim časopisima, također dokumentirali antitumorski učinak napitka papaje koji učinkovito potiče i jača naš imunološki sustav kako bi prepoznao stanice tumora koje mora eliminirati..

Napitak od EKSTRAKTA LISTA CARICE PAPAJE pomaže bolesnicima koji boluju od karcinoma debelog crijeva i probavnog sustava kao i kod tumora grlića maternice, dojke, jetre, pluća i gušterače.

Više o proizvodu Carica Papaya pogledajte u videu ovdje!