Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu otkriva Vam bezbolan i učinkovit tretman protiv akni, za smanjivanje ožiljaka od akni svjetlosnom terapijom (plavo svjetlo)-LED DIODA + ULTRAZVUK + MASKA...249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se akni i smanjite vidljive ožiljke svjetlosnom terapijom! Rok iskoristivosti kupona je 15.11.2018.!


LED svjetlo koje emitiraju paneli je hladno, jednobojno i, za razliku od lasera, nepovezano. 

LED diode su generatori s niskom snagom, ne dolazi do "oštećenja" tkiva i zbog toga su u mogućnosti prodrijeti u potkožno tkivo te mogu stimulirati stanični odgovor (fotobiomodulacija) bez termičkih traumana koži, boli ili drugih nuspojava. Fotobiomodulacija je terapija, tretman koji se zasniva na komunikaciji i interakciji između svjetlosne energije i tkiva. Sve stanice mogu apsorbirati svjetlost. Jednobojna svjetlost djeluje tako što interferira s respiratornim lancem mitohondrija stanice (energetske centrale) i još više strukturom enzima nazvanom "citokrom" - enzim koji pridonosi procesu stanične oksidacije). To će pridonijeti povećanju proizvodnje endogene energije u obliku ATP (gorivo naših stanica) koje stanica koristiti kako bi poboljšala svoje funkcije. Također dolazi do povećanja aktivnosti fibroblasta, kožnih stanica koje proizvode kolagenska vlakna, elastin, hijaluronsku kiselinu, koje pridonose oblikovanju novih strukturalnih komponenti kožnog tkiva, s očito vidljivom elastičnošću kože koja će se objektivno pokazati ojačanom i pomlađenom. Dolazi i do povećanja cirkulacije, zahvaljujući povećanoj proizvodnji faktora rasta vaskularnog endotela (VEGF) i dušičnog oksida. To će dovesti do pojačanja lokalne cirkulacije i povećanja udjela kisika i hranjivih tvari. Koža će se zasititi kisikom, boja lica će biti zdravija i povećanjem limfne drenaže poboljšat će se eliminacija toksina.


Osim toga, dolazi do smanjenja matrixina (skupine enzima koju uglavnom proizvode konektivne stanice tkiva), jer se sprječava aktivnost onih enzima koji napadaju i smanjuju strukturu kolagena, koji je od vitalne važnosti za elastičnost istrukturu kože. Povećanje kolagena tipa 1 koji se dobije na taj način dovodi do poboljšanja teksture kože i njenog izgleda. Tu je i snažno antibakterijsko i protuupalno djelovanje. Svi ti učinci manifestiraju se općim poboljšanjem aktivne funkcionalnosti tkiva koje je "fotobiostimulirano".