Varaždinke! Počastite se najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga - tretmanom mikrodermoabrazije lica sa kisikom - regenerira, hidratizira te smanjuju bore! Fenomenalna cijena - 189 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.Bezbolan i učinkovit tretman za čistu kožu lica! Kupon se mora iskoristiti do 31.10.2018.

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim!  Regenerira, hidratizira lice te smanjuju bore!!!

Učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Poslije tretmana ne mogu se dogoditi nikakve alergijske reakcije zbog toga što se ne dovodi nikakvo strano tijelo u stanice kože te je tretman potpuno bezbolan.

Također ovom ponudom osigurava se anti- aging tretman koji primorava kožu da se sama obnavlja - ljuštenjem stanica epiderme, stimulira se obnova kože te se pri tom procesu zaglađuju bore.

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu. Primjenjuje se kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, keratoza.

Ovo je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.Pomoću kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože. 

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. 

Iza imena kozmetički salon “Arte VIta”, stoji visoka kvaliteta usluge, nastala dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem zbog čega smo danas među najboljim salonima u regiji!
Više na: artevita.hr http://artevita.hr/mikrodermoabrazija/