S tijarom na glavi i pjenušcem u ruci, uz djeveruše u Hotelu Katarina 4* -Dugopolje, provedite nezaboravnu djevojačku večer! Odaberite između 2 ponude „Team bride“ ili „Ms. to Mrs.“, od 99kn/osobi!

47 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj će doživljaj biti potpun uz smijeh i vaše priče dok budete odmarale uz bazen ili se brčkale u jacuzziju. Trenucti opuštanja učinit će da mladenka zablista na svoj dan vjenčanja, a njezine prijateljice da budu svježe, nasmijane i opuštene. Kupon vrijedi isključivo u periodu 08.09. - 31.03.19.

Djevojačka  večer mora biti prava eksplozija dobre zabave i opuštanja, jer svaka mlada zaslužuje  fenomenalan provod sa svojim curama.

OPCIJA 1 - „Team bride“ uključuje:

Korištenje spa zone (bazen, jacuzzy, ležaljke), Finger food zalogajčićići canapei, muffini, pop cakesi i pjenušac, gratis opuštajuća masaža za mladenku «Bride to be» u trajanju od 30 minuta, Party rekviziti.

OPCIJA 2 - „Ms. to Mrs.“ uključuje:

Večera u restoranu, korištenje spa zone (bazen, jacuzzy, ležaljke), korištenje Vip1 sobe (jacuzzy, finska suna i ležaljke), finger food zalogajčićići canapei, muffini, pop cakesi i pjenušac, gratis opuštajuća masaža za mladenku «Bride to be» u trajanju od 30 minuta, party rekviziti.

Menu večere - Puretina grill, prilozi (kroketi, povrće grill, tjestenina),umak od gorgonzole, umak od gljiva, salata sezonska. 

Bit će ovo još jedan od nezaboravnih provoda koje ćete utkati u priču vašeg prijateljstva!


Obavezna prethodna rezervacija termina i provjera raspoloživosti na mail : info@hotelkatarina.hr ili br.tel: +385/21712-333, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.

Hotel Katarina je moderno uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, hotel kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. 

Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina.

U ponudi hotela Katarina stoje Vam na raspolaganju: 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe. Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj.

Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati ​​u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. 

NAJBLIŽE LOKACIJE:
Udaljenost do tvrđave Klis 5 km ili cca 5 min.vožnje,

Udaljenost do ostataka Salone 9 km ili cca 10 min.vožnje,

Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min.vožnje,

Udaljenost do Dioklecijanove Palače 15 km ili cca 15 min.vožnje,

Udaljenost do najbliže plaže 15 km ili cca 15 min.vožnje,

Udaljenost do najbliže zračne luke (SPU) 23 km ili cca 25 min.