Želite poboljšati izgled kože Vašeg lica? Glitter&Glam u Zagrebu nudi Vam vrhunska 3 ili 6 tretmana lica koja djeluju kao nekirurški lifting i vraćaju Vašu kožu 5 godina unazad...od 449kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite željenu opciju - Ultrazvučna špatula, kiseline, dermapen i njega za samo 449 kuna ILI 2x Ultrazvučne špatule, 2x kiseline, 2x dermapena i njega lica za samo 599 kn! Kupon se može iskoristiti do 15.11.2018.!

Kozmetički salon Glitter&Glam nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednome mjestu, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.

Ultrazvučna špatula

Kako izgleda tretman? 

Ultrazvučni vibrirajući valovi koji se šire putem sonde u obliku „špatule“ omekšavaju kožu te povećavaju aktivnost i propusnost stanice, uz trostruki učinak:

- Dubinsko čišćenje

- Ultrazvučni piling - specifične vibracije raspršuju vodu pri dodiru špatule s kožom, te osiguravaju sužavanje proširenih pora, uklanjanje odumrlih stanice te dubinsko čišćenje nečistoće, čak i cista.

- Penetracija aktivnih sastojaka - sonoforeza omogućuje uvođenje u tkivo molekula aktivnih sastojaka nanesenih na kožu, putem ultrazvučne energije koja mikro vibracijama na epidermi povećava kinetičku energiju molekula

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Kemijski piling

Koja stanja kože se mogu tretirati kemijskim peelingom? Ožiljci od akni, znakovi starenja kože- atrofija kože, bore, staračke pjege, hiperpigmentacija kože, melazma, ožiljci, koža oštećena pretjeranim izlaganjem suncu

Kemijski peeling je tehnika koja se koristi za poboljšanje izgleda kože najčešće na licu, vratu i rukama. Agens se nanosi na kožu, uzrokuje eksfolijaciju površinskog dijela te se kao rezultat taj sloj kože „odljušti“. Nova, regenerirana kože obično je glađa, sjajnija te manje naborana. Nakon tretmana, koža izgleda znatno mlađe i svježije sa manje bora i plićih ožiljaka od akni, a uklanjaju se i proširene pore te pigmentacija. Također, dobro će djelovati i na masnu kožu. Poboljšanje i osvježenje na koži postiže se postupno i djeluje posve prirodno.Iza svakog kemijskog peelinga strogo je zabranjeno izlagati se suncu.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.One ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Preporuča se za: Ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…), pomlađivanje lica, zatezanje kože, apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata,ublažavanje strija!