Odmor na otoku Murteru! Luksuzne mobilne kućice Campa Rehut**** u prekrasnoj uvali Slanica na 6 dana/5 noćenja za 2, 4 ili 6 osoba uz razgledavanje ranča konja Pocahontas već od 1659 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Murterska priroda i odmor za pamćenje u Campu Rehut****! Iskoristivost kupona od 10.09. do 20.10.2018.!

Odmor uz plažu Slanica u predivnim mobilnim kućicama kampa Rehut!

Kamp Rehut smjestio se u prekrasnom okruženju uvale Slanica na otoku Murteru odakle puca božanstveni pogled na Kornatsko otočje, poznati nacionalni park.
Slanica je najljepša uvala na otoku i nalazi se svega nekoliko minuta vožnje te desetak minuta šetnje od mjesta Murter, u okruženju guste borove šume.
Kamp se nalazi u neposrednoj blizini mora i poznate pješčane plaže koja će vam pružit sve morske radosti. Idealna je za obitelji s djecom.


Manji kapacitet kampa jamči vam privatnost, mir i tišinu pa je stoga idealan za sve koji žele u opuštenom okruženju uz more provesti svoj odmor i pobjeći od velikih gužvi.

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.

Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito i mirisno bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati, ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu, i pitomu i divlju u isto vrijeme.

Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu ili barem toalet. Na krevetima je nježna pamučna posteljina, koju zajedno s ručnicima mijenjamo svaki treći dan, a što je posebnost kampa Rehut. Kuhinje su opremljene svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, uključivo i perilicom za posuđe, tako da će svaki pravi gurman uživati u pripremi jela, a kasnije i ručavanju sa svojim najmilijima. 

Ranč konja Pocahontas

Vlasnici kampa imaju ranč konja Pocahontas na kojemu se možete družiti s konjima... 

Ponuda uključuje i razgledavanje ranča konja Pocahontas!

Ponuda hrane i pića 

Vlasnici kampa u svom organskom vrtu uzgajaju povrće koje gosti kampa mogu kupiti svakodnevno u kampu. Uz to se nude i originalni recepti za pripremu domaćih autohtonih jela. U neposrednoj blizini kampa je više beach barova i restorana tipa grilla i pizze, dok je u samom Murteru veći broj odličnih restorana s velikom ponudom jela iz domaće i internacionalne kuhinje.