Kupanje, sport, rekreacija, mir, tišina... Mediteranski užitak za svačije potrebe! Kupon vrijedi za 2-4 osobe i isključivo za odabrani termin od 01.09. do 16.09.2018.

Vrhunac turističke ponude stoljetne Malinske čini apartmansko naselje Lavande, kompleks koji u prekrasnom mediteranskom parku pruža obilje pogodnosti za odmor i razonodu.

Apartmansko naselje Lavande je komforni turistički kompleks, koji je ujedno i zaštitni znak sveukupne turističke ponude Malinske.


Apartmansko naselje LAVANDE su se smjestile u tipičnom mediteranskom okruženju, u tišini, a nadomak svih potrebnih sadržaja. Može se reći da cijela Malinska zajedno sa apartmanskim naseljem Lavande ima jednu neprekinutu plažu koja je djelom kamenita, šljunčana i pješćana s uvalicama za kupanje djece. Osim kupanja na prekrasnoj plaži, apartmansko naselje Lavande nudi zadovoljstvo i svima onima koji voli sport i rekreaciju trčanjem, bicikliranjem i brzim hodanjem, jer uz samo more prema Njivicama ima 4km duga uređena staza upravo za tu namjenu, a uz cestu za Krk ima 15km duga uređena traka za bicikle, dakle sportaši mogu obavljati fizičke pripreme, a svi ostali održavati svoju kondiciju u super uvjetima. Apartmansko naselje Lavande dopušta i dovođenje kućnih ljubimaca, tako da i oni zajedno s Vama mogu uživati šetajući ovim stazama uz samo more. 


Malinska je slikovito primorsko turističko mjesto smješteno uz obalu šumovitog zaljeva na otoku Krku. Brojne plaže, velik broj sunčanih dana i mediteranska klima učinili su Malinsku idealnim mjestom za zdravstveni turizam te privlače brojne posjetitelje već više od jednog stoljeća. Prirodne ljepote, ugodna i blaga klima predstavljaju značajno obilježje Malinske. Upravo su te prirodne značajke utjecale na početke razvoja turizma. Zahvaljujući bujnoj vegetaciji i mikroklimi, Malinska je poznata po lječilišnom i kupališnom potencijalu.
Vaš odmor u Malinskoj će obogatiti ukusno opremljeni smještaji apartmana Lavande u kojima će te naći sve potrebno za bezbrižan odmor od opremljene kuhinje, TV, do prekrasnog balkona s još ljepšim pogledom na mjesto i more. 


Apartmani Lavande-Malinska su za 2-4 osobe a uključuju spavaću sobu, dnevni boravak sa 2 ležaja, namještenu kuhinju s inventarom, kupaonicu i balkon ili terasu. Smješteni su u prizemlju i na prvom katu.