[NOVI ZAGREB] Naučite osnove gitare na jednostavan i zabavan način! Tečaj gitare s Markom Osmanovićem u suradnji sa Udrugom Impress na Bundeku u Glazbenoj Kući, samo 99kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečajeve vodi Marko Osmanović, multi-instrumentalist s dugogodišnjim iskustvom u bandovima kao što su; Divlje jagode, Živa Legenda (ex Tony Cetinski band), Cota G4... Kupon vrijedi isključivo do 15.10.18.!

Ponuda uključuje: Tečaj gitare s Markom Osmanovićem u suradnji sa Udrugom za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu "Impress" Daruvar i Glazbenom Kućom, 4 predavanja od 60 min!

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno se javiti na broj tel.: 095 571 1424 ili na mail adresu osman.tecaj@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Tečaj gitare - Novi Zagreb, Bundek

Tečaj se odvija u Novom Zagrebu tj. na Bundeku u Glazbenoj Kući, - Damira Tomljanovića Gavrana 12A, a vrijeme održavanja tečaja je po dogovoru. Kroz naš tečaj polaznik će kroz popularne pjesme ući u svijet glazbe i u toku tečaja odlučiti želi li ući dublje u glazbu te će u suradnji s našim predavačem biti usmjeren u ono što polaznik istinski želi.

Kroz ovaj tečaj gitare naučit ćete sve popularne pjesme koje se sviraju na plažama i druženjima uz roštilj i gitaru, a ako želite više, obvezujemo se pružiti Vam ili Vašem djetetu mogućnost svladavanja naprednog gradiva sukladno talentu i željama polaznika.

Tečaj gitare vodi Marko Osmanović, multi-instrumentalist, glazbom se počeo baviti 1994. godine kada počinje pjevati i svirati gitaru u svom prvom bandu “The Dustbin”. 1998.godine osniva band “Cota G4” s kojim svira gitaru i pjeva do danas. S “Cotom G4” izdao je 2 albuma (2006. i 2011.) Uz to je svirao gitaru i pjevao i “Divljim Jagodama” (2008-2013), pjevao prateće vokale u Tony Cetinski bandu, svirao bass i ritam gitaru u Hrvatsko-američkom projektu “Lisn“ te pjevao u Iron Maiden tribute bandu “Losfer Words”


Mi smo provjerili njegovo umijeće...A Vi??? Što još čekate!!! :)))

Tečaj traje mjesec dana organiziran kao grupno učenje (grupe do najviše četvero), a polaznici trebaju imati svoju gitaru. Kupon vrijedi za 4 dolaska (4 predavanja od 60 min)!  

U početnoj fazi gitaristi uvježbavaju tehniku desne ruke (kod ljevaka lijeve), te tehniku lijeve ruke (akorde). 

Kasnije se uvježbavaju kompleksnije skladbe, uče kompleksniji ritmovi i akordi.

Pogledajte još klipova Tečaj gitare by Marko Osmanović:
Ne, nisam ja - Divlje Jagode
Torn - Natalie Imbruglia (GOGSI cover)