[VARAŽDIN] HIFU tretman za podočnjake u centru za estetiku i oblikovanje Nyce, koji će ublažiti efekt umornih očiju! Postignite svjež izgled i smanjite podočnjake po super cijeni 399kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uporite znakove starenja uz samo jedan tretman, a efekat tretmana može Vas služiti i do 5 godina! Vrijeme trajanja tretmana je 20 minuta! Kupon se može iskoristiti do 31.10.2018.

NYCE - centar za estetiku i oblikovanje

Centar nudi i estetske i medicinske tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom.

Iz područja estetike tu su IPL i HIFU aparati, aparat 9 u 1 (za kavitaciju, tretmane radiofrekvecijom i vakuumom, a sadrži i lipolaser te ultrazvučne sonde), aparat za dijamantnu mikrodermoabraziju i hidrodermoabraziju te zlatna žlica. Osobito smo ponosni na odlične rezultate koje daju tretmani Dermapenom.

HIFU aparat - High Intensity Focused Ultrasound

jedna je od najnovijih i najnaprednijih tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta i čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama. 

HIFU djeluje na slojeve koji podržavaju kožu i slojeve masnog tkiva, izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu oko 60 – 70 stupnjeva C, čime stimulira stanice i proizvodnju kolagena te pomlađivanje tkiva, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima postupno uklanjanje masnog tkiva. 

Tretman je pogodan za osobe nakon tridesete godine života jer usporava i smanjuje znakove starenja, ali i za osobe koje žele produžiti učinke kirurškog liftinga.  U najvećem broju slučajeva potreban je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata koji se vide u potpunosti za 2 – 3 mjeseca. Može se provoditi čak i u ljetnim mjesecima. 

Efekt tretmana obično je dugotrajan, dakle traje i po nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože.