[STUBAKI] MARTINJE provedite u srcu Zagorja! 9.-11.11. rezervirajte za 2 polupansiona u Hotelu Matija Gubec*** uz Adama Končića, "Lepe Cajte", večeru, neograničeno mlado vino za DVOJE!!!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u zabavnoj ceremoniji krštenja mošta uz živu domaću zagorsku glazbu i zabavu do ranih jutarnjih sati uz sastav "Lepi Cajti" i delicije zagorskog kraja: pečenu patku, buncek, dinstano zelje, domaće štrukle...i mlado vino u NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA... a potom uživajte u masaži i wellnesu..sve u cijeni i sve za dvoje!

Blagdan Martinja obilježava se 11. studenog jer je baš na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. On je bio također i zaštitnik vojnika, konjanika, gostioničara, liječenih alkoholičara, hotelijera, gusaka, uzgajivača konja, švicarske papinske garde i Francuske, ali i nekoliko mjesta u Hrvatskoj. Po narodnom vjerovanju Martinje označava kraj jeseni i početak zime jer su svi radovi u poljima gotovi. Stoga proslavite Martinje u Hotelu Matija Gubec!

Martinjski MENU: 

Zagorska juha

Pečena patka

Krvavice

Pečenice

Kuhani buncek

Mlinci

Dinstano zelje

Restani krumpir

Domaći Štrukli

Salata

Miješani kruh!

Konzumacija mladog vina u neograničenim količinama.

Hotel Matija Gubec – Vaš je hotel smješten u samom <3 Hrvatskog Zagorja, okružen zelenilom prekrasne prirode, nalazi se u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. 

Stubičke Toplice su u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.