PodržimoNaše

Spremni za avanturu? Kajak safari na Uni uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + roštilj uz 51% popusta! Ponuda koja se ne propušta!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u Hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici! Uz bogati domaći doručak i roštilj, uživajte u kajak safariju koji će odgovarati svima onima koji vole mirnije vode! Usput otkrijte još neotkriveni dio hrvatske, ugodno ćete se iznenaditi!

Ponuda za dvije osobe uključuje:

dva noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom,
kajak safari na Uni sa svom potrebnom opremom,
roštilj nakon kajak safarija.

Mogućnost nadoplate punog pansiona.

Na ovom dijelu svog toka Una je pitoma i pogodna za spuštanje djece uz pratnju roditelja. Prepuna je otoka, otočića i sedri što ju čini idealnom za spuštanje kajakom, kanuom ili raftom. U ljetnim mjesecima je ugodna za kupanje. Spust je dugačak 12 km i traje 3 sata. Program je ispunjen kupanjem i uživanjem u predivnom krajoliku. Rafting završava u centru grada Hrvatske Kostajnice kod Starog grada Zrinskih.

Za rafting koristimo profesionalne tandem kajake i raftove kojima se jednostavno i lako upravlja. Dobiti ćete svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo i kajak te iskusnog vodiča. Ne zaboravite ponijeti kratke hlače ili kupaći kostim i ručnik. Prethodno veslačko iskustvo nije potrebno. Težina vode u ovom dijelu Une je laganih I-II stupnja, pogodno za djecu.

Ime rijeci Uni dali su stari Rimljani a naziv Una na latinskom znači „Jedna“ ili „Jedina“. Una je čuvena po smaragdnoj boji, prirodnim ljepotama i kvaliteti vode stoga ju nazivaju Smaragdna rijeka. Njezinim vodotokom se smjenjuju riječne doline, kotline i kanjoni, koji zajedno predstavljaju jedinstvenu kombinaciju prirodnih ljepota i rijedak prirodni ukras. Una je jedinstveno mjesto za okupljanje ljubitelja prirode kao i za održavanje različitih sportskih i rekreacijskih aktivnosti na rijeci i uz rijeku.

Hotel Central se nalazi u centru Hrvatska Kostajnica na samoj obali rijeke Une. Hotel ima 3 zvjezdice. Svaka soba opremljena je televizorom, minibarom, besplatnom Wi-Fi Internet vezom te vlastitom kupaonicom. Gostima nudimo bogati doručak s ponudom domaćih proizvoda.