[BiH] Dopustite da Vas slapovi Nacionalnog parka Una i Bihać uz bosanske ćevape oduševe! Produženi vikend iskoristite za izlet 08.10. autobusom iz Zagreba, za 179 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Flora i fauna Nacionalnog parka Una po svim svojim karakteristikama je možda i najraznovrsnija u ovom dijelu Europe, istražite ju te potom uživajte u prekrasnom Bihaću! Polazak s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu u 6:00 sati. Putovanje je garantirano!

PROGRAM IZLETA:

Polazak s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu u 6:00 sati. 

Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza i grada Bihaća. Razgled grada i njegovih znamenitosti: KAPETANOVA KULA – KAMENO TURBE – DŽAMIJA FETHIJA – CRKVA SV. ANTUNA. 


Slobodno vrijeme za šetnju uz obale Une i uživanje u pravim, bosanskim ćevapima (pauza za raniji ručak). Nastavak putovanja u smjeru Nacionalnog parka Una. Ljepotu Une otkrili su već rimski legionari kad je jedan od njih, ne vidjevši dotad ništa tako lijepo, uzviknuo: Una, solo una!


Obilazak parka uz stručno vodstvo započinje prelaskom u autobus nacionalnog parka kojim slijedi putovanje do Štrbačkog buka, najvišeg vodopada nacionalnog parka.



Štrbački se buk obrušava s 24 metra visine pritom tvoreći niz manjih i većih sedrenih barijera. Odlazak u pravcu Martin Broda i razgled mnogobrojnih sedrenih slapova od kojih se, svojom ljepotom i veličinom, izdvaja Veliki buk visok čak 54 m.

Kraće slobodno vrijeme za osvježenje nakon razgleda i polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati, a povratak na mjesto polaska očekuje se u kasnijim večernjim satima.