Nikada niste bili na bundevijadi u Venezoneu? Zgrabite priliku te 28.10. posjetite Italiju i počastite se u shopping centru Outlet Village Palmanova, autobusom iz Zagreba za samo 199 kuna po osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije, posjet shopping centru Outlet Village Palmanova, posjet gradiću Venzone, licenciranog turističkog pratitelja putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije!

Polazak autobusa u 5:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Ugodno putovanje u smjeru Italije i pokrajine Friuli-Venezia Giulia. 

Dolazak u PALMANOVA OUTLET VILLAGE SHOPPING CENTAR. Palmanova Outlet Village broji 90-ak trgovina odjeće i modnih dodatka, kućnih potrepština i kozmetike, po sniženim cijenama do 70% tijekom cijele godine. Uživanje u shoppingu do 12:30 sati kada je predviđen nastavak putovanja u smjeru prekrasnog srednjovjekovnog gradića VENZONE. 

Venzone, koji se nalazi u okolici Udina, je poznat po tradicionalnoj bundevijadi,
ali i prekrasnoj srednjovjekovnoj arhitekturi. Stanovnici ovog gradića su prije 25 godina odlučili spojiti ta dva prepoznatljiva simbola u jednu manifestaciju koja se zove Bundevijada ili Festa della Zucca. 

Uživanje u brojnim događanjima, a u 14:30 sati na glavnom trgu u Venzone-u započinje glavni dio programa: srednjovjekovni ples kostimiranih domaćina i predstava žonglera i gutača vatre. Program fešte nastavit će se i proglašenjem
pobjednika za najljepše ukrašene i oblikovane bundeve. 

Oko 18:00 sati slijedi polazak prema Hrvatskoj i Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjima satima.