Iskoristite udobnost apartmanskog smještaja u samom centru Čakovca! Izaberite 3 dana/2 noćenja za 3 ili 5 osoba u Centar Apartment Čakovec, u srcu Međimurja za već od 699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Čakovec - grad Zrinskih, istražite njegove znamenitosti i tvrđavu Stari grad, koji je i danas simbol grada! U blizini aparmanskog smještaja nalaze se i brojni poznati restorani! Rok iskoristivosti kupona: 26.12.2018.

Centar Apartman Čakovec smješten je u središtu Čakovca, u srcu Međimurja, u neposrednoj blizini zelenog parka i starog grada Zrinskih te u neposrednoj blizini autobusnog i željezničkog kolodvora. 

U blizini apartmana nalazi se Muzej Međimurja i brojni poznati restorani. 

Udaljenost do gradskih bazena (4 zatvorena, jacuzzi, sauna, teretana) i sportskih terena (nogomet, rukomet, tenis, atletski stadion, sportska dvorana) su nekoliko minuta lagane šetnje.

Apartman ima 1 spavaću sobu.

Apartman sadrži: Klima-uređaj, ručnike, posteljinu, sapun i WC papir, stol ili radni stol s dovoljno mjesta za prijenosno računalo s udobnom stolicom za rad, TV, perilicu, Wi-Fi, sušilo za kosu, kuhinjski pribor.

Apartman ima privatni ulaz.

Pokraj Čakovca nalazi se Općina Sveti Martin na Muri, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini granice sa Slovenijom i Mađarskom, na mjestu na kojem rijeka Mura ulazi u teritorij Hrvatske.

Koristeći termalni izvor ljekovite vode, u neposrednoj blizini Svetog Martina na Muri izgrađene Toplice Sveti Martin, najveće i jedne od najljepših toplica u Hrvatskoj. 

Mogućnost BESPLATNOG kupanja u Toplicama Sveti Martin!!!