Uvjerite se u ljepotu i eleganciju Opatije u svako doba godine! Otkrijte sve tajne savršenog odmora na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Astoria**** by OHM Group®...1199kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.10.18. do 15.12.18.!

HOTEL ASTORIA**** by OHM Group®

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria**** pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. Bilo da je to mjesto za odsjedanje, večeru, zabavu ili odmor: Hotel Astoria**** je s pravom destinacija načina života.


Hotel Astoria**** je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

O HOTELU
 50 soba i apartmana
 Svijet nenametljivog dizajna i elegancije
 Smješten blizu samog srca grada Opatija
 Međunarodno gastronomsko putovanje garantirano od Restorana Opazija
 Raspon usluga koje će garantirano zadovoljiti svakog gosta, poslovnog ili onih na   odmoru


 O SOBI
 Satelit - TV ravnog ekrana
 Besplatan brzi WiFi
 Individualno reguliranje klima uređaja
 Potpuno opremljena kupaona
 Aparati za pripremu čaja i kave


Opatija - Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.
Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.


Opatijska rivijera
Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.