Estetska korekcija ušiju ili otoplastika u poliklinici Superiora u Zagrebu! Jednostavni etetski zahvat koji otklanja deformacije uške i vodi do željenih rezultata...za 349 kn, ostatak u Poliklinici!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Klempavost, asimetričnost i prirođene deformacije uške nisu rijetkost, a korekcija ušiju je jednostavna operacija kojom se sve navedeno lako otklanja. Na portalu plaćate rezervaciju od 349 kn, a ostatak iznosa od 4000 kn u Poliklinici! Kupon se može iskoristiti do 24.11.2018.!

Estetska korekcija ušiju ili otoplastika

Korekcija ušiju, odnosno otoplastika je korektivno estetski zahvat kojim se otklanjaju deformacije uške. Njime se najčešće korigira nepravilan otklon uha u odnosu na glavu. Klempavost, asimetričnost i prirođene deformacije uške nisu rijetkost, a korekcija ušiju je jednostavna operacija kojom se sve navedeno lako otklanja.

Priprema pacijenta

Nerazvijeni rub, plitka ušna školjka, zadebljana hrskavica i podvojena resica su uz klempavost, prevelike uši i uške nepravilnog oblika su najčešće malformacije vidljive od rođenja.


Nezadovoljstvo izgledom, pogotovo ako su deformacije prisutne na području lica, može uzrokovati osjećaj nezadovoljstva, manje vrijednosti i narušenog samopouzdanja. Stoga je korekcija ušiju idealan zahvat kako bi ispravili spomenute nedostatke i spriječili jačanje negativnih osjećaja. 

Ono što je specifično za otoplastiku i po čemu se razlikuje od većine ostalih estetskih zahvata jest da se može izvršiti već u ranoj fazi djetinjstva. Rast ušne školjke je gotovo u potpunosti završen do pete godine života pa se korekcija ušiju može obaviti već nakon navršenih šest godina djetetovog života. Time se relativno rano otklanjaju nedostaci koji mogu biti izvori spomenutog nezadovoljstva.

•  Korekcija ušiju je rutinski zahvat i traje do 1h
Šavovi se vade nakon 7 dana 
•  24 do 48 sati nakon operacije, oko glave je obavezno nositi debeli zavoj koji mora pokrivati uške 
•  Rezultati su u potpunosti vidljivi 10 dana nakon zahvata