Ordinacija Med.Kontura Estetika u Zagrebu donosi Vam pregled statusa kože i Face Up anti age estetski tretman nove generacije - regeneraciju i pomlađivanje lica, vrata i dekoltea već od 299 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između Face up estetski tretman lica, lica i vrata ili lica, vrata i dekoltea! Kupon se može iskoristiti do 15.11.2018.!

FACE UP anti age nove generacije! Regeneracija i pomlađivanje lica, vrata i dekoltea!

Face up estetski tretman regeneracije i pomlađivanja lica, vrata i dekoltea.
Face Up je izuzetno ugodan, bezbolan i učinkovit estetski tretman regeneracije i pomlađivanja  lica, vrata i dekoltea. Tretman odstranjuje slojeve odumrlih stanica s površinskog sloja kože, dubinski čisti kožu, uklanja fine linije bora i keratoze, smanjuje duboke bore, široke pore i hiperpigmentacije. Poboljšava cjelokupnu teksturu kože, ujednačava ten, hidratizira kožu, utječe na stvaranje novog kolagena koji daje čvrstoću koži i elastina koji joj vraća elastičnost i podiže kvalitetu tonusa kože dajući licu dodatni lifting efekt. Nakon Face Up estetskog tretmana koža lica je glatka, čvršća i sjajnija. Lice je odmoreno, blistavo i zategnuto uz potpuni osjećaj energije lica, vrata i dekoltea i pomlađeni izgled.


Primjenom najnovijih znanja, provođenjem posebnosti tehnika Face Up estetskog tretmana i personaliziranim protokolima osiguravamo značajne rezultate pomlađivanja lica, vrata i dekoltea u kratkom vremenu. Rezultati su vidljivi i značajni već nakon prvog tretmana, a za puni učinak, ovisno o individualnom statusu osobe, potrebno je učiniti od 3 do 5 tretmana. Stručni medicinski tim Med. Kontura Estetika ima 6 godina iskustva u uspješnom provođenju Face up estetskih tretmana pomlađivanja lica, vrata i dekoltea. Odlučite se na promjenu već danas i osigurajte si pomlađeni izgled lica, vrata i dekoltea.


Zašto se odlučiti za Face Up estetski tretman pomlađivanja lica, vrata i dekoltea? Razloga za odluku je puno. Izdvajamo 10 najboljih:

Rezultat je vidljiv i značajan već nakon prvog tretmana.
Izuzetno ugodan, bezbolan, učinkovit i siguran tretman.
Uklanja sve slojeve odumrlih stanica.
Dubinski čisti, hidratizira i hrani kožu aktivnim sastojcima.
Ujednačava teksturu.
Uklanja fine linije bora i keratoze.
Smanjuje duboke bore, široke pore i hiperpigmentacije.
Daje tonus, čvrstoću, glatkoću i blistavi sjaj.
Daje lifting efekt zategnutosti lica, vrata i dekoltea.
Daje pomlađeni izgled lica, vrata i dekoltea.