Skijaši! Alpski zrak, zima i wellness Vaš čeka! 4 dana/3 noći u Hotelu Alpenrast*** u Italiji za 2 osobe na 50% popusta od 2576kn! Uključen SKI PASS, sauna, butelja vina, buffet doručak!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju idelanu duljinu boravka: 3, 4 ili 7 noćenja te uživajte u pitoresknom Riva de Turesu i Alpenrast Hotelu*** s doručkom za DVOJE! Padine skijališta Speikboden udaljene su 11 km, a Brunica 25 km (Kronplatz). Skijanje i wellness - Može li bolje?

Malo planinsko selo Riva di Tures i Alpenrast Hotel KG nalaze se na 1.600 m nadmorske visine. 

Dio su sela Campo tura u Campo Tures i nalaze se na sunčanoj strani Zillertalskih Alpa Južnog Tirola.

Comfort sobe:

Naših 12 soba Comfort soba (cca 18-25 m²) mogu primiti 2 osobe i opremljene su modernim namještajem od kvalitetne borove šume. 

Jednostavne sobe uređene u alpskom stilu imaju svijetli drveni namještaj.

Sobe imaju:

udoban bračni krevet, TV, Stol, telefon i sobni sef, besplatan WiFi. Kupaonica s kišnim tušem, WC, bide, sušilo za kosu - na upit, široki natkriveni balkonom s udobnim sjedalima i panoramskim pogledom na okolne planine, podno grijanje.

Svako jutro u restoranu hotela čeka vas bogati buffet doručak sa širokim izborom zdravih i prirodnih proizvoda. Campo Tures je vrlo dobro poznat u cijelom Južnog Tirola po svojim prirodnim proizvodima. Planinski sir, med, džemovi su isključivo proizvodi domaćih poljoprivrednika. Restoranska kuhinja razmaziti će vaše nepce s ​​međunarodnim, ali uglavnom tradicionalnih jela.

Finska sauna i physiotherm infracrvena kabina

Opustite se  u našoj Wellness oazi nakon zanimljivog dana skijanja ili planinarenja na području Rieserferner. Ovdje ćete naći najvažnije wellness tretmane te finsku saunu i physiotherm infracrvenu kabinu koja će oduševiti vaša osjetila.

Više na: https://www.alpenrast.com/berghotel-rein-in-taufers-ahrntal-tauferer-ahrntal/sauna.html

Iskoristite ulaznicu za obližnji Cascade spa&welness centru sa 4 unutarnja i 2 vanjska bazena jedinstvene arhitekture, svaki sa prekrasnim pogledom na obližnje planine. 

Uz bazene tu je i mnoštvo različito uređenih prostorija za opuštanje, više vrsta različitih sauna, turska kupelj, soba za masažu itd. Cascade obiluje lijepo uređenim barovima i bistorima, a tu je i luksuzni a la carte restoran.

U slobodno vrijeme ne propustite posjetiti božićne sajmove u obližnjim gradovima Bruneck, Brixen i Bozen.

Nordijski centar u Riva di Tures nudi cross-country skijanje u klasičnom i klizanje stilu. Zimi se održavaju redovni tečajevi cross-country safari za početnike i napredne u dvije discipline "Classic" i "Klizanje". Skije je moguće iznajmiti i u hotelu. Prostor Pusteria općenito je poznat po cross-country skijanju.

Skijališta 

Campo Tures okruženo je sa nekoliko skijališta. Najbliža su Spekiboden i Klausberg. Speikboden se sastoji se od 7 dizala s ukupnom prometnom 12.140 ljudi na sat. Otprilike 80 hektara padina nude obilje raznolikosti - od vrha (2400 m nadmorske visine) do doline (950 m nadmorske visine). Mnogo Raznoliki teren oduševiti će i početnike i profesionalce.

Kao skijališta, Klausberg nudi sve što je potrebno za pretvoriti običan zimski odmor u pravu avanturu. K2 kabinska žičara za 8 osoba diže vas do do Klausberg skijališta je savršeno uređenih staza, na nadmorskoj visini od 2510 metara. Skijaško područje je 25 km te uz plave, crvene i crne staze nudi obilje zabave, na različitim razinama težine, za ljude svih dobi.

Padine skijališta Speikboden udaljene su 11 km,Brunica (Kronplatz) 25 km. Hotel sadrži besplatno grijano spremište za skije. Žičara Pichler udaljena je 15 minuta hoda, a udaljenost do 1. stanice SKI busa 30m.