Studeni u Zadru uz nezaboravni odmor na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Kolovare uz 2 ulaznice za koncert Željka Bebeka 23.11.2018. u dvorani Višnjik....od 759kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno i: ulaznice koncert Željka Bebeka u sklopu turneje Ono nešto naše 2018. u dvorani Višnjik.; boca vina u sobi i parking! Kupon možete iskoristiti isključivo od 23.11. do 25.11.2018.!

Hotel Kolovare

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE.

U cijenu su uključene 2 ulaznice za koncert Željka Bebeka u sklopu turneje Ono nešto naše 2018. - 23.11.2018. u dvorani Višnjik. u dvorani Višnjik.



Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. Kapacitet hotela je 191 soba (jedno- i dvoposteljne sobe s balkonom) i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, frizerski salon, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent a car, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Plaža je u neposrednoj blizini hotela. Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našoj sredini.


Sobe

Hotel Kolovare raspolaže sa 191 sobom. Sve su sobe namještene u modernističkom stilu sa 100% pamučnom posteljinom. U svim je sobama zabranjeno pušenje.

Veličina jednokrevetnih i dvokrevetnih soba: 18 – 25 m2