❤Italia❤ Uz Smart Travel i prijevoz autobusom iz Zagreba doživite čaroliju adventa u jednom od najljepših gradova regije Veneto: u Vicenzi 08.12.2018.... za 269 kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.00h. Kupon vrijedi za odabrani datum i garantiurani polazak 08.12.2018.!

POLAZAK: 08.12.2018.   

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.00h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.15h prema VICENZI. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema potrebi grupe, sve do jednog od najljepših gradova regije Veneto - VINCENZE. 


Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno - povijesnim spomenicima ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALLADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vila u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto - ljetnikovde. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. stoljeću. Po dolasku, odlazak u razgled slikovitog središta grada, koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI - LOGGIA DEL CAPITANO - DUOMO - BASILICA PALLADIANA - TEATRO OLIMPICO. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u adventskom duhu grada. 


Okupljanje grupe u ranijim večernjim satima i polazak prema mjestu polaska. Slijedi ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak je predviđen u kasnijim večernjim satima.